ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Εθιμοτυπική επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Κρήτης και νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου στον Δήμαρχο Ρεθύμνου

Τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο και τον Σεβασμιότατο νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομο υποδέχθηκε στο γραφείο του σήμερα (Δευτέρα 21 Μαρτίου) ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Μαρινάκης.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη έγινε σε θερμό κλίμα. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τον Αρχιεπίσκοπο για τη γόνιμη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στην εκκλησία και στην κοινωνία του Ρεθύμνου.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον νέο Μητροπολίτη για την ειλικρινή του πρόθεση για συμπόρευση και συνεργασία και ότι το Ρέθυμνο θα τον αγκαλιάσει με την ίδια θέρμη και αγάπη που αγκάλιασε και τον προκάτοχό του.

Από την πλευρά του, ο νέος Μητροπολίτης κ.κ. Πρόδρομος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους Ρεθυμνιώτες για την θερμότατη υποδοχή που του επιφύλαξαν και διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι θα συνεργάζεται με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και θεσμούς του τόπου για την κοινωνική συνοχή και ευημερία της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας.