ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ετοιμάζεται η μεγάλη οικογενειακή παράσταση των Χριστουγέννων από τον Θεατρικό Περίπλου!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και ο Θεατρικός Περίπλους, πιστός στο ραντεβού του με το θεατρικό κοινό του, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα μεγάλη παραγωγή που θα γεμίσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με περισσότερη μαγεία, συγκίνηση και αγάπη για καλό θέατρο!

Οι μικροί φίλοι του Θεατρικού Περίπλου απόλαυσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κι άλλες παραγωγές της Παιδικής Σκηνής του με την παράσταση «Ο Θωμάς και τα κουτιά του» και την πρόσφατη «Μάγισσα Μπεφάνα και τα Μαγικά Τσιρότα» να τους ενθουσιάζουν  Μετά την τεράστια επιτυχία του Χάμελιν που ανέβηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο και τη Μήδεια που παρουσιάστηκε φέτος το καλοκαίρι και συγκλόνισε το κοινό, ο Θεατρικός Περίπλους επιστρέφει με το έργο «Οδός Αγάπης», βασισμένο στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο Χρυσός Θησαυρός».

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια που εμπνέεται από την ελληνική ύπαιθρο, τις Αξίες και τα Έθιμα που πρεσβεύει και μας προβληματίζει για τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μέχρι να περπατήσουμε όλοι μαζί στην… «Οδό Αγάπης»!

Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στον Θεατρικό Περίπλου!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μέχρι και την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12)

Ώρα έναρξης: 19.30
Κρατήσεις: 6945458516

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Μαρία Καντιφέ
Σκηνικά: Θωμάς Καντιφές
Κουστούμια: Η ομάδα (από το Βεστιάριο του Θεατρικού Περίπλου)
Μουσική: Θανάσης Παπαθανασίου
Φωτισμοί: Άννα Τζανιδάκη
Χειρισμός Ήχου: Εύη Καννά

Παίζουν: Μαρία Καντιφέ, Θωμάς Καντιφές, Μάριος Μαραγκουδάκης, Φωτεινή Καραγκαδάκη, Νικολέτα Μακρυγιάννη, Ανδρέας Διαμαντάκης, Γιώργος Μαργώνης

Επίσημη ιστοσελίδα: www.theatrikosperiplous.gr
Βρείτε τον Θεατρικό Περίπλου στα Social Media:
Facebook: Θεατρικός Περίπλους και Σχολείο Θεάτρου – Θεατρικός Περίπλους
Instagram: @th.periplous