ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Εβδομάδα κρασιού και κεραμικής τέχνης στο Apiri

Με μια εβδομάδα γευσιγνωσίας και τέχνης υποδέχεται το Apiri greek eatery τον Αύγουστο.

Η εβδομάδα 2 ως 9 Αυγούστου είναι αφιερωμένη στο χειροποίητο: κρασί και κεραμική τέχνη από το Οινοποιείο Μανουσάκη και την Αλεξάνδρα Μανουσάκη!

Κεραμικά

Η Αλεξάνδρα Μανουσάκη, οινοποιός και καλλιτέχνης, φέρνει τα εικαστικά κεραμικά της, για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, στον χώρο του Apiri. Η πανάρχαια τέχνη της κεραμικής διανθίζεται με μοντέρνα εικαστικά θέματα εμπνευσμένα από μια μίξη ελληνικής παράδοσης και σύγχρονης πραγματικότητα. Πιάτα, βάζα, πιθάρια και άλλα χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα ζωγραφισμένα δια χειρός Αλεξάνδρας Μανουσάκη, με pop σατιρική διάθεση, χιούμορ, και τολμηρές πολύχρωμες και μαύρες πινελιές.

Κρασί 

Το Οινοποιείο Μανουσάκη από το Βατόλακκο Χανίων παρουσιάζει στο Apiri greek eatery 5 εκλεκτές ετικέτες κρασιών: 3 λευκά, ένα ροζέ και ένα κόκκινο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να συνδυάσουμε με πιάτα από το μενού του Apiri το Nostos Μοσχάτο Σπίνας (ξηρό λευκό του 2018), το Νostos Romeiko (βιολογικό, ξηρό λευκό του 2019), το Nostos Roussane (βιολογικό, ξηρό λευκό του 2019), το Nostos Pink (ξηρό ροζέ του 2019) και το Nostos Grenache (βιολογικό, ξηρό ερυθρό). 

Αpiri_greek eatery
Καγιαμπή & Αγίων Δέκα 5, Ηράκλειο
Τ. 2810 342228
www.facebook.com/apirigreekeatery