Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Μάνος Πυροβολάκης στο θέατρο Μυθωδία

3 Αυγ 2023 στις 21:30 - 23:30

Ο Μάνος Πυροβολάκης επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι στην αγαπημένη του Κρήτη με 3 συναυλίες στις 3, 4 και 5 Αυγούστου.

Ενας ξεχωριστός τραγουδοποιός που έφερε τους ήχους της κρητικής λύρας στη σύγχρονη ελληνική μουσική, ο Μάνος κλείνει φέτος 25 χρόνια στη δισκογραφία, ισορροπώντας πάντα ανάμεσα στην κρητική παράδοση και στους σύγχρονους ποπ ροκ ήχους.

Σ’ ένα πρόγραμμα πολύπτυχο γεμάτο εναλλαγές στήνει και φέτος το δικό του κρητικό – rock πάλκο. Παράλληλα με τις επιτυχίες του: “Το Χαμόγελο σου”, “Τι μας ενώνει”, “Όλα για όλα”, “Στης εκκλησιάς την πόρτα”, “Αν η αγάπη”, “Μπορεί να βγω”, κ.α. που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, μας παρουσιάζει και μας τραγουδά διασκευές όπως τα “Συρτά του Ροδινού” και “Σ’ αυτό τον κόσμο” κάνοντας πάντα αναφορά στην Κρητική παράδοση και όχι μόνο , μέσα από τη δική του αισθητική προσέγγιση.

3 Αυγούστου στο Γεράνι Ρεθύμνου (Μυθωδία, ώρα 9.30 μ.μ.)

Τον Μάνο συνοδεύουν ο Αντώνης Σαλούστρος στο λαούτο, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, ο Κωνσταντίνος Γιανίρης στο μπάσο και στα φωνητικά, ο Βασίλης Γιασλακιώτης στα drums, ενώ στον ήχο θα είναι ο Σάκης Γκίκας .

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Αυγ 2023
Ώρα:
21:30 - 23:30
Series:
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Μυθωδία
Γεράνι, Ρεθύμνου Ελλάδα + Χάρτης Google
Phone
6947441051