Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4η Έκθεση Μυλοποταμιτών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών με θέμα «Το ορόσημο του 1821»

20 Οκτ 2021 στις 17:00 - 20:00

Δωρεάν

Με την 4η Έκθεση Μυλοποταμιτών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών συνεχίζονται τα «Ταλλαία 21» που φέτος είναι αφιερωμένα στα διακόσια χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Η έκθεση φέτος έχει θέμα «Το ορόσημο του 1821» θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαφνέδων (παλιό δημοτικό σχολείο) και συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες: Δημήτρης Βουκάλης, Σήφης Βουκάλης, Χαρούλα Βουκάλη, Νίκος Γλυνιάς, Γεωργία Ζηρούνη, Χαράλαμπος Μαραθιανός, Γαβριήλ Νύκταρης, Νικηφόρος Νύκταρης, Χαράλαμπος Ουρανός, Γαρυφαλιά Παπαδάκη – Μαστοράκη, Ρεγγίνα Πετούση, Αργυρό Πλεμένου, Σοφία Πολυμίλη, Μανώλης Ρουμπάκης και  Νίκος Ρουσσάκης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 6μμ. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά έως την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 κατά τις ώρες 5μμ – 8μμ. Επίσης, όσα σχολεία επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα πολιτισμού του Δήμου Μυλοποτάμου για την σχετική συνεννόηση.

Στην διοργάνωση συμβάλει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνέδων και υπεύθυνοι οργάνωσης είναι τα στελέχη του Οργανισμού «Αυλοπόταμος» κ.κ. Κωστούλα Φράρου – Παπαδογιάννη και Γιώργος Πολίτης. 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Οκτ 2021
Ώρα:
17:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτές

Δήμος Μυλοποτάμου
Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνέδων

Χώρος Διεξαγωγής

Δαφνέδες Μυλοποτάμου
Δαφνέδες Μυλοποτάμου, Ρεθύμνου Ελλάδα + Χάρτης Google