Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών – Μουσικών & Χορωδιακών Συνόλων

8 Σεπ 2022 στις 20:00 - 22:00

Δωρεάν

Μετά τα δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας και τους περιορισμούς που αυτή επέβαλε, το Φεστιβάλ επανέρχεται δυναμικά, με μεγαλύτερο αριθμό παραγωγών, φιλοξενώντας ξεχωριστές συναυλίες.

Το Ρέθυμνο καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πλημμυρίσει από μουσική και μουσικούς στην Πλατεία Μικρασιατών και στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Ώρα έναρξης: 20:00.
• Τη Δημοτική Φιλαρμονική Χανίων.
• Την Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
• Τη Δημοτική Φιλαρμονική Ηρακλείου.

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Παράλληλα ο Μουσικός Καρπός στα πλαίσια της εκπαιδευτικής υποστήριξης μαθητών-σπουδαστών και νέων καλλιτεχνών, θα πραγματοποιήσει Μaster Classes.
6-7-8 -9 Σεπτεμβρίου 2022, κύκλος σεμιναρίων στα μουσικά όργανα: Φλάουτο – Σαξόφωνο – Τρομπέτα– Κόρνο -Τρομπόνι – Ευφώνιο – Τούμπα. Επίσης θα υπάρξει θεματικό πεδίο με θέμα: “Ο Αυτοσχεδιασμός ως μουσικός αυτοπροσδιορισμός” . Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το 4ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών – Χορωδιακών και Μουσικών Συνόλων, πραγματοποιείται με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ρεθύμνου και με την υποστήριξη της Μητρόπολης Ρεθύμνου & Αυλοποτάμου, του Επιμελητήριου Ρεθύμνου, του ΚΤΕΛ Ρεθύμνου-Χανίων και των ξενοδοχείων Breeze Boutique Hotels & Caza – Moazzo. Χορηγός Επικοινωνίας: Όμιλος Creta.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Σεπ 2022
Ώρα:
20:00 - 22:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη
Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα

Διοργανωτής

Μουσικός Καρπός