Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

5 Χρόνια Συνεταιρισμός “Το Κιβώτιο”: Διήμερο εκδηλώσεων

12 Οκτ 2017 στις 19:00

Δωρεάν

Φέτος ολοκληρώνονται τα πέντε χρόνια ζωής του Συνεταιριστικού Καφενείου “Χαλικούτι”.

Μια ζωή που πυροδοτήθηκε από τα οράματα της αυτοδιαχείρισης, της εργασίας μας, της αυτοοργάνωσης των ζωών μας και της αντίστασης στην καταπίεση και την εκμετάλλευση. Τα ίδια οράματα τροφοδοτούν τις προσπάθειες μας και οι εμπειρίες αυτού του διαστήματος, μας εφοδιάζουν με συμπεράσματα και προβληματισμούς.

Προσπάθειες που γέννησαν ερωτήματα, επίλυσαν άλλα, μα πάνω από όλα ισχυροποίησαν την πεποίθηση ότι η εργασία χωρίς αφεντικό, είναι βασικό στοιχείο της οικονομίας που προασπιζόμαστε. Σας προσκαλούμε λοιπόν, σε ένα διήμερο γενέθλιων εκδηλώσεων για να μοιραστούμε όλα αυτά τα ερωτήματα, τις ιδέες, τις λύσεις και τα όνειρα.

Στις 12/10 Πέμπτη και 13/10 Παρασκευή, σας περιμένουμε να συζητήσουμε και να γιορτάσουμε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ΗΜΕΡΟΥ:

ΠΕΜΠΤΗ 12/10
19:00 Βιβλιοπαρουσίαση: «Επαναστατικές Συγγένειες, τα κόκκινα και τα μαύρα αστέρια μας», των Olivier Besancenot & Michael Löwy, εκδόσεις Ακυβέρνητες Πολιτείες.
Ομιλητές: Χρήστος Μανούκας (Ακυβέρνητες Πολιτείες), Κώστας Παλούκης (Ιστορικός)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10
19:00 Κουκλοθεατρική παράσταση: “Ατρόμητοι Πειρατές”, για παιδιά και άτακτους μεγάλους από την ομάδα Ουπς! το κουκλοθέατρο

21:00 Γλέντι με τους Tarab, σμυρναίικα και παραδοσιακά από την Μικρά Ασία, τα νησιά του Αιγαίου, τη Θράκη, την Κρήτη και προσωπικές τους συνθέσεις.
Οι Tarab αποτελούνται από τους: Ελεάνα Παπανικολοπούλου (φωνή-κρουστά), Δερμιτζάκη Γιάννη (ούτι), Πολυζωάκη Θέμη (βιολί) και Μανουσάκη Μανώλη (λαούτο-φωνή)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Οκτ 2017
Ώρα:
19:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Το Χαλικούτι
Τηλέφωνο:
2831042632

Χώρος Διεξαγωγής

Το Χαλικούτι
Κατεχάκη 3
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2831042632