Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

8ο «Ας παίξουμε για το Χαμόγελο» από την ομάδα Ανεμόμυαλοι Club

4 Αυγ 2019 στις 17:00 - 23:30

3€

Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι «Ανεμόμυαλοι club», σας περιμένουμε την Κυριακή 4 & τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου!

2 ημέρες Παιχνίδια!
2 ημέρες Μουσική, Χορός, Magic Show και συναυλίες!
2 ημέρες προσφοράς για «το Χαμόγελο του παιδιού»!

Οι «Ανεμόμυαλοι club», έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε το Καρναβάλι, τα party, τις εκδρομές και τα πικ-νικ, με δράσεις και εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Έτσι λοιπόν και φέτος σας καλούμε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να προσφέρουμε, όλοι μαζί, με σύνθημα «Ας παίξουμε για το Χαμόγελο Vol.8»!

Αυτό το 2ήμερο χαράς αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης! Μας γεμίζει ικανοποίηση ότι η ιδέα του Εθελοντισμού και της Προσφοράς είναι αναπόσπαστο, πλεον, κομμάτι της ψυχής και της κοινωνίας μας! Είναι συγκινητική η προσφορά και η συμμετοχή επιχειρήσεων και εταιρειών για άλλη μια χρονιά! Συμβαίνει όμως και κάτι… μαγικό! Τα άτομα που εκπροσωπούν αυτές τις επιχειρήσεις, μας τιμούν με τη φιλία τους και συμμετέχουν στην εκδήλωση σαν Εθελοντές, με τις οικογένειές και τους συνεργάτες τους!

Έτσι παίρνουμε κι εμείς δύναμη και βάζουμε ένα στοίχημα με τον εαυτό μας.
Κάθε χρόνο, αυτή η γιορτή χαράς, να χαρίζει περισσότερα Χαμόγελα!
Κάτι τέτοιες στιγμές, νοιώθουμε ότι είμαστε εκείνο το τόσο δα σημείο, εκείνος ο συνδετικός κρίκος, όπου η βούληση σμίγει με τη μπόρεση!

Ο Εθελοντισμός σμίγει με τη Θέληση, για ένα και μόνο σκοπό. Να στηρίξουμε έναν οργανισμό που σεβόμαστε και εκτιμάται για το έργο του!

Τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου για την ενίσχυση του οργανισμού «το Χαμόγελο του παιδιού».

Μετράμε τις μέρες αντίστροφα λοιπόν!

Ραντεβού 4 & 5 Αυγούστου στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 2ημέρου, θα βρείτε στη σελίδα μας, www.anemomyaloi.gr fb: Anemomyaloi

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Αυγ 2019
Ώρα:
17:00 - 23:30
Κόστος:
3€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

Ανεμόμυαλοι Club

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου
Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google