Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Bazaar – Έκθεση οικονομικής ενίσχυσης του καλλιτεχνικού project «H»

26 Ιούλ 2019 στις 20:00

“Is it new? It doesn’t matter!”: Bazaar –  Έκθεση/Installation, οικονομικής ενίσχυσης καλλιτεχνικού project «H», στον Τεχνοχώρο Τζεπέτο

Παρασκευή 26 Ιουλίου
Ώρα 20:00

Ο Τεχνοχώρος Τζεπέτο σας προσκαλεί σε ένα χαριστικό / ανταλλακτικό bazaar ρούχων & έκθεση / installation, για την οικονομική ενίσχυση της solo performance «H».

Με στόχο την αυτάρκεια και δίνοντας χώρο στην επανάχρηση, συναντιόμαστε για να ανταλλάξουμε ρούχα και παπούτσια, αναζητώντας εκείνο που μας λείπει και προσφέροντας εκείνο που μας περισσεύει.

Μπορείτε να φέρετε ή να πάρετε: Γυναικεία & αντρικά ρούχα – Παιδικά & βρεφικά ρούχα – Παπούτσια. Με βασική προϋπόθεση να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση / installation εμπνευσμένη από την θεματική της performance «H», DJ set από τα El.Our.@ καθώς και διάφορα αντικείμενα για την οικονομική στήριξη του project.

Η solo performance «Η» οριστικό άρθρο γένους θηλυκού, είναι μια σωματική θεατρική δράση ανοιχτού χώρου, για την έμφυλη βία στον κόσμο της πατριαρχίας, η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί τον μήνα Αύγουστο σε διαφορετικά σημεία της πόλης καθώς και σε κάποια φεστιβάλ.

Πρόκειται για μια ανεξάρτητη – αυτοδιαχειριζόμενη προσπάθεια που στόχο έχει να προβληματίσει και να ευαισθητοποιήσει γύρω από το ζήτημα της έμφυλης βίας και της πατριαρχίας.

Κραυγάζοντας άηχα, ότι η ζωή όλων των «Η» έχει αξία.

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια με την παρουσία σας, και σε δεύτερο χρόνο να συμμετάσχετε με το να προσφέρετε ό,τι θέλετε και μπορείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για το προτζεκτ “Η”: facebook.com/H_solo-performance

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Ιούλ 2019
Ώρα:
20:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

Συνεταιρισμός Τζεπέτο
Τηλέφωνο:
2831 025527

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεταιρισμός Τζεπέτο
Κατεχάκη
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2831 025527