Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Χριστούγεννα στον κόσμο» στο Πάρκο του 7ου Δημοτικού Σχολείου

15 Δεκ 2019 στις 11:00 - 22:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

One event on 14 Δεκ 2019 at 11:00

One event on 15 Δεκ 2019 at 11:00

Δωρεάν

Για έκτη  συνεχή χρονιά η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπήσει στο πάρκο της οδού Αποστολάκη, που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια από το σχολείο μας. Μαθητές,δάσκαλοι και γονείς εργαζόμαστε πυρετωδώς για να στήσουμε το χριστουγεννιάτικο χωριό της γειτονιάς μας.

Στόχος μας να τιμήσουμε αυτή την ξεχωριστή γιορτή του χρόνου,να περάσουμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί και να αποδείξουμε ότι κανένας δε μπορεί να μας στερήσει τον εθελοντισμό,τη δημιουργία,το μεράκι και το χαμόγελο.

«Χριστούγεννα στον κόσμο» λοιπόν από το απόγευμα της Παρασκευής  13 Δεκεμβρίου μέχρι το βραδάκι της Κυριακής 15  Δεκεμβρίου 2019.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα  ,γεμάτο εκπλήξεις και καινούριες συνεργασίες ελπίζουμε να  ικανοποιήσουμε  τους  επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Ωστόσο αυτό που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων είναι οι επτά «δοκιμασίες» με σκοπό να κερδίσουν τον τίτλο του βοηθού του Άι Βασίλη. Οι ξεχωριστές αυτές δοκιμασίες θα περιλαμβάνουν σε κάθε «σταθμό εργασίας» ένα πλούσιο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα .

Στιγμές γευστικής απόλαυσης μας περιμένουν στο μαγειρείο «οι 7 μάγοι-ρει»,  στο καφενείο «οι 7 μάγοι» και στο σοκολατόσπιτο.

Για την άνετη,οικολογική και δωρεάν μετακίνησή μας θα έχουμε διαθέσιμο το ηλεκτρικό λεωφορείο του Δήμου Ρεθύμνης.

Είστε όλοι καλεσμένοι μας

Μαθητές – Δάσκαλοι – Νηπιαγωγοί – Γονείς
του 7ου Δημ. Σχ.Ρεθύμνου και  8ου Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου
Συνδιοργανωτές:Π.Ε. Ρεθύμνου,Δήμος Ρεθύμνης

Χώρος Διεξαγωγής

7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου
Αποστολάκη 6
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2831 028697