Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου

20 Δεκ 2023 στις 19:30

Όπως γνωρίζουμε οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι η χαρά και η ελπίδα των μικρών παιδιών, κάτι που θα προσπαθήσουμε να εμπλουτίσουμε αυτά τα συναισθήματα ερμηνεύοντας παραδοσιακά κάλαντα, πιστεύοντας να φέρουμε χαρά στους συμμετέχοντες μαθητές μας, αλλά και στους συμπολίτες μας, ενισχύοντας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών.

Το Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνου θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα με μια εορταστική συναυλία στις 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Παντελής Πρεβελάκης, με τη συμμετοχή μαθητών, σπουδαστών και καθηγητών του Δ.Ω.Ρ. και με τη σύμπραξη και συνεργασία μαθητών των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνης, οι οποίοι παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Χορωδία και Χορωδιακό Τραγούδι».

Το Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνου αναδεικνύοντας την εξωστρέφειά του συνεργάστηκε με κάποιες σχολικές μονάδες της πόλης μας, λειτουργώντας ως γέφυρα διασύνδεσης της μουσικής και του χορωδιακού τραγουδιού.

Οι μαθητές του Δ.Ω.Ρ. θα ερμηνεύσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας θα τραγουδήσουν γνωστά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

20 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 19:30
αίθουσα Παντελή Πρεβελάκη – Νεραντζέ Τζαμί

Eίσοδος ελεύθερη.

Χώρος Διεξαγωγής

Ωδείο Ρεθύμνου
Βερνάδου 2
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google