Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 – ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανωγείων

4 Αυγ 2019 στις 21:30

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων με έτος ιδρύσεως το 1960, με βαθιές τις ρίζες του στην Ανωγειανή – Κρητική παράδοση και πολιτισμό, με βαρύ το αίσθημα και σεβασμό της Ιστορίας του χωριού που εκπροσωπεί, την τελευταία 7ετία έχοντας μπολιάσει την παλιά με την νέα γενιά, πατώντας πάνω σε στέρεες, σωστές και γερές βάσεις, πρωτοπορεί στα πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης και Ελλάδας, με πολλές ποιοτικές ανωτέρου επιπέδου εκδηλώσεις, επιτελώντας ταυτόχρονα και ένα κοινωνικό έργο προς αδύναμες κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη, επενδύοντας πάντα στην ΠΑΙΔΕΙΑ των Ανθρώπων και με γνώμονα το τρίπτυχο, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΑΝΘΡΩΠΙΑ –ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιεί καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου μας με τίτλο «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 –ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ».

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
(Θέατρο ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ 21:30)

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ παρουσιάζει το βιβλίο μαντινάδας και τραγουδιών του συγχωριανού μας Λευτέρη Μπέρκη με τίτλο «στον χορό των στίχων» Θα το παρουσιάσουν εκλεκτοί καλεσμένοι και η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από πολλούς κρητικούς καλλιτέχνες όπως τον : Θανάση Μαυρόκωστα, Χάρη Φασουλά, Δινιακός. Θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα του Θανάση και Δημήτρη Μαυρόκωστα και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων. Θα ακολουθήσει καντάδα στους δρόμου του χωριού μας. Ώρα έναρξης 21:30 είσοδος ελεύθερη.

Διοργανωτής

Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων

Χώρος Διεξαγωγής

Ανώγεια
Ανώγει
Ανώγεια, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google