Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 – ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανωγείων

5 Αυγ 2019 στις 21:30

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων με έτος ιδρύσεως το 1960, με βαθιές τις ρίζες του στην Ανωγειανή – Κρητική παράδοση και πολιτισμό, με βαρύ το αίσθημα και σεβασμό της Ιστορίας του χωριού που εκπροσωπεί, την τελευταία 7ετία έχοντας μπολιάσει την παλιά με την νέα γενιά, πατώντας πάνω σε στέρεες, σωστές και γερές βάσεις, πρωτοπορεί στα πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης και Ελλάδας, με πολλές ποιοτικές ανωτέρου επιπέδου εκδηλώσεις, επιτελώντας ταυτόχρονα και ένα κοινωνικό έργο προς αδύναμες κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη, επενδύοντας πάντα στην ΠΑΙΔΕΙΑ των Ανθρώπων και με γνώμονα το τρίπτυχο, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΑΝΘΡΩΠΙΑ –ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιεί καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου μας με τίτλο «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 –ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ».

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30)

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ παρουσιάζει τον απολυτό μουσικό και οργανοπαίκτη ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ (ΤΑΤΑΚΗ) σε μια βράδια μυσταγωγίας που θα μας ταξιδέψει με τους ήχους του μαντολίνου του . Είσοδος ελεύθερη.

Διοργανωτής

Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων

Χώρος Διεξαγωγής

Ανώγεια
Ανώγει
Ανώγεια, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google