Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου Ρουστίκων «Ανέστης και Μανόλης Αναγνωστάκης»

1 Αυγ 2020 στις 20:00

Δωρεάν

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη & το Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο και Βιβλιοθήκη Ρουστίκων «Ανέστης και Μανόλης Αναγνωστάκης» έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας τους το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 και ώρα 8.00 μ.μ. στα Ρούστικα Ρεθύμνης σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, τον Δήμο Ρεθύμνης, την Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρουστίκων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

20:00 Προσέλευση και υποδοχή κοινού (σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Κρήτης για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης)
20:15 Χαιρετισμοί
20:30 «Μέσα στα γέλια και στις σοβαρές κουβέντες, όπως πάντα». Η χιουμοριστική πλευρά του Μανόλη Αναγνωστάκη Θάλεια Ιερωνυμάκη, δρ Νεοελληνικής Φιλολογίας, μέλος Ε.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πατρών
20:50 Το ιστορικό της δημιουργίας του Κέντρου Αναγνωστάκη στα Ρούστικα Ρεθύμνης και του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη.
Γιάννης Δημητρακάκης, επικ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης, γραμματέας του Δ.Σ. του Ομίλου 2010-2020: Δέκα χρόνια λειτουργίας και δράσης Ρινέττα Βογιατζή, DEA Νεοελληνικής Φιλολογίας, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου
21:10 Μουσικό διάλειμμα Έντμοντ Αλέξι, βιολονίστας
21:20 Απονομή τιμητικού ενθυμίου, για την αποφασιστική συμβολή τους στην δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου Αναγνωστάκη και του Ομίλου, κατά σειρά στα παρακάτω πρόσωπα:
Άγγελος Καριανάκης, Ανδρέας Φραγκιαδάκης, Εύα Περπυράκη, Νάσος Βαγενάς, Άντεια Φραντζή, Αλέξης Πολίτης, Γιώργος Σταυρουλάκης, Ευγένιος Φραγκιαδάκης, Γιάννης Γαρεδάκης – Παρασκευάς Περάκης, Στέλιος Αναγνωστάκης
21:50 Μουσικό πρόγραμμα – ανάγνωση ποιημάτων του Μανόλη Αναγνωστάκη
Έντμοντ Αλέξι, βιολονίστας
Κωστής Καπελώνης, ηθοποιός

Την εκδήλωση συντονίζει η Άννα Μακράκη-Καρέλα, δημοσιογράφος, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Αυγ 2020
Ώρα:
20:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων του Μανώλη Αναγνωστάκη

Χώρος Διεξαγωγής

Ρούστικα
Ρούστικα
Ρούστικα, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google