Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Eκδήλωση για την ενημέρωση των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος

21 Σεπ 2018 στις 09:00 - 13:30

Eκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος διοργανώνουν, την ερχόμενη Παρασκευή, από τις 9 το πρωϊ έως τη μία και μισή το μεσημέρι, ο Δήμος Ρεθύμνης- Δ/νση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης Απορριμμάτων (Ε.Ε.Α.Α) και τον Σκάι, την ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, στην Πλατεία Μικρασιατών.

Στο πλαίσιο της θα διεξαχθούν 3 εκπαιδευτικά παιχνίδια όπου μικροί και μεγάλοι θα «μαθαίνουν» τα ανακυκλώσιμα υλικά, μέσα από την ευχάριστη διαδικασία του παιχνιδιού.

Σε αυτή τη διαδικασία θα συμβάλλουν το λούνα παρκ της ανακύκλωσης που θα εγκατασταθεί στο χώρο της εκδήλωσης, οι δύο μασκότ, ο «κώδωνας» και ο «καδούλης» που θα βρίσκονται εκεί για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων, ο DJ που θα παίζει μουσική και τα μπαλόνια που θα μοιραστούν στα παιδιά.

Παράλληλα, οι συνεργάτες της ΕΕΑΑ θα ενημερώνουν του συμμετέχοντες για την ανακύκλωση γυαλιού και άλλα περιβαλλοντικά θέματα και θα τους προσφέρουν δώρα (τσάντες, μαγνητάκια και έντυπα της ΕΕΑΑ).

Η γιορτή θα λήξει με τη διεξαγωγή κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το μεσημεράκι και οι δύο τυχεροί μαθητές που θα αναδειχθούν, θα κερδίσουν αντιστοίχως 2 ποδήλατα.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Σεπ 2018
Ώρα:
09:00 - 13:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Δήμος Ρεθύμνου

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Μικρασιατών
Πλατεία Μικρασιατών
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google