Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση με θέμα «Προκλητικές συμπεριφορές ανηλίκων: κοινωνικές διαστάσεις και επικινδυνότητα»

12 Φεβρουαρίου στις 18:00

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον και – δυστυχώς- διαχρονικά επίκαιρο θέμα «Προκλητικές συμπεριφορές ανηλίκων: κοινωνικές διαστάσεις και επικινδυνότητα», θα αναλυθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης, η Τοπική Κοινότητα Γερανίου και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Γερανίου, στο πλαίσιο της κοινωνικής αυτής δράσης, Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας και Αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας θα παρουσιάσουν με τις επιστημονικές τους εισηγήσεις τις διαστάσεις του σοβαρού κοινωνικού φαινομένου.

Στο δημόσιο διάλογο που ελπίζεται ότι θα προκληθεί μετά τις παρουσιάσεις των ομιλητών, θα δοθεί έμφαση σε θέματα που μας απασχολούν όλους, όπως: ποιες είναι οι προκλητικές συμπεριφορές ανηλίκων, ποιες ενδείξεις πρέπει να μας κινητοποιήσουν, ποια είναι τα δεδομένα σχετικά με την κατάσταση στο Ρέθυμνο, ποια η ευθύνη των γονέων και πώς θα μπορούσαμε να σταθούμε προληπτικά απέναντι στο φαινόμενο.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής η Πολιτικής Δ.Ρ. Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα προσκαλούν τους φορείς και κατοίκους της Τ.Κ. Γερανίου και της ευρύτερης περιοχής αλλά και όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες, να γίνουν μέτοχοι μιας σοβαρής προσπάθειας συναντίληψης και ορθής συλλογικής διαχείρισης ενός κοινωνικού φαινομένου. με πολλαπλές προεκτάσεις στην κοινωνική μας συνύπαρξη, στο οποίο πρωταγωνιστούν μεν τα παιδιά μας όμως στη συγγραφή του σεναρίου, συμμετέχουμε όλοι.

Χώρος Διεξαγωγής

Γεράνι
Γεράνι Ρεθύμνου
Γεράνι Ρεθύμνου, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google