Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου: «3D Printing in VET»

20 Σεπ 2021 στις 18:00 - 21:00

To Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ οργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των τελικών αποτελεσμάτων του ευρωπαίου έργου: «3D Printing in VET» (Τρισδιάστατη εκτύπωση στην Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση)στο  «Σπίτι του Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου», Εμμ. Βερνάρδου 12 (74132 Παλιά Πόλη Ρέθυμνο) τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021  και ώρα 18.00-21.00.

Το σχέδιο  συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ERASMUS+ και υλοποιείται στο πλαίσιο των Στρατηγικών Συμπράξεων του τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Εθνική Μονάδα παρακολούθησης του σχεδίου είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δράσεις  που αναπτύχθηκαν κατά την διετή υλοποίηση του έργου από τους εταίρους του σχεδίου, ενώ θα παρουσιαστεί  η πλατφόρμα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τρισδιάστατη Εκτύπωση στην Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση». Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίδει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν (https://elearning.3dprintinginvet.eu/) και να παρακολουθήσουν εξ’ αποστάσεως, ασύγχρονα,  τις παρακάτω ενότητες:

Ενότητα 1 – Τεχνική / Εισαγωγική Ενότητα

Ενότητα 2 – Εισαγωγή στην Τρισδιάστατη Εκτύπωση

Ενότητα 3 – Η Τρισδιάστατη εκτύπωση στην Εκπαίδευση

Ενότητα 4 – Τρισδιάστατη σχεδίαση και/ή εκτύπωση

Ενότητα 5 – Επισκόπηση Διαδικασιών CAM

Ενότητα 6 – Εγκατάσταση ενός Τρισδιάστατου εκτυπωτή

Συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 30 ώρες και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του, οι χρήστες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης με βαθμούς ECVET: 5.

Στο σχέδιο συμμετέχουν οκτώ (8) εταίροι από έξι χώρες (6) με εμπειρία στην εκπαίδευση της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Ειδικότερα: το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ – Συντονιστής εταίρος και το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΕΕLI) από την Ελλάδα, το KARLSRUHER INSTITUT FUER TECHNOLOGIE (KIT – Γερμανία), το CENTRO INTERNAZIONAL PER LA PROMOZIONE DELL’ EDUCAZIONE E LOSVILUPPO ASSOCIAZIONE (CEIPES – Ιταλία), το Escola Tecnica de Imagem e Comunicacao Aplicada (ETIC – Πορτογαλία), το UNIVERSITA TELEMATICA INTERNAZIONALE (UNINETTUNO – Ιταλία), τοWYZSZA SZKOLA EKONOMII I INNOWACJI W LUBLINIE (WSEI – Πολωνία) και το INERCIA DIGITAL SL (INERCIA – Ισπανία).

Επίσημη ιστοσελίδα του σχεδίου: https://3dprintinginvet.eu/about-the-project/
Facebook: https://www.facebook.com/3DPrintinginVET/

Κατά την προσέλευση θα ζητηθούν τα ανάλογα πιστοποιητικά, εμβολιασμού, νόσησης ή δήλωση αποτελέσματος τεστ και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν  όλα τα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Σεπ 2021
Ώρα:
18:00 - 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

ΚΕΚΑΠΕΡ

Χώρος Διεξαγωγής

Σπίτι του Πολιτισμού
Βερνάδου 12
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2831040150