Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ρέθυμνο… όσα δεν βλέπει ο επισκέπτης»

8 Αυγ 2021

Δωρεάν

«Ρέθυμνο… όσα δεν βλέπει ο επισκέπτης»: Η έκθεση αυτή είναι δημιούργημα μιας αποκαλυπτικής διάθεσης των φωτογράφων να μας δείξουν τον τόπο που ζουν με την προσωπική τους ματιά.

Η αφορμή δόθηκε από το Φεστιβάλ κρουστών που διενεργείται φέτος στην πόλη μας από το Δήμο. Συνολικά 36 φωτογράφοι μας έδωσαν 84 μοναδικές εικόνες από το νομό μας.

Επιμελήθηκα την έκθεση αυτή θέλοντας να τονίσω τις ιδιαιτερότητες που δεν εντοπίζει τόσο ο επισκέπτης όσο και ο μόνιμος κάτοικος. Εικόνες του χώρου μας τόσο ιδιαίτερες και μοναδικές όσο μοναδικός είναι και ο κόσμος του κάθε δημιουργού της.
Ακόμα φρόντισα να εκτεθεί σε ένα χώρο νέο για τέτοιου είδους εκθέσεις, στην πλατεία Αγνώστου στρατιώτη και με ένα τρόπο που έχει έντονα συμβολικό χαρακτήρα.

Δουλέψαμε συλλογικά όλοι μας για να υλοποιήσουμε το στήσιμο αυτής της έκθεσης με μια φρέσκια ιδέα σε ένα χώρο που σφύζει από κόσμο κάθε μέρα για να είναι εύκολα προσβάσιμη από όλους.

Ας απολαύσουμε λοιπόν μια διαφορετική οπτική στην θέαση του όμορφου χώρου που ζούμε …του “Ρεθύμνου μας”

επιμέλεια Μανώλης Καραταράκης

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι οι: Αγγελική Φραγκιαδάκη, Αλεξάνδρα Μάνστον, Αναστασία Τζιγκουνάκη, Ανδρέας Μελαδάκης, Άννα Νικολοπούλου, Άσπα Μπιρλιράκη, Βούλα Φιλιππάκη, Γιάννης Σταυρακάκης, Γιώργος Διλιντάς, Δέσποινα Μαλλιαρού, Δέσποινα Πλαζομίτη, Δέσποινα Ζωγραφάκη, Ελβίρα Τάτση, Ελένη Περπιράκη, Ζωή Φωτάκη, Ιωάννα Καλούδη, Κατερίνα Μαραβελάκη, Κατερίνα Καυγαλάκη, Κώστας Τζωρτζίνης, Λίτσα Μουρτζανού, Λυδία-Ηλιάνα Ξοφάκη, Μανούσος Σαριδάκης, Μαρία Ανδρουλιδάκη, Μαρία Φωτάκη, Μαριαλένα Πανταζίδου, Μελίντα Χρηστέλλη  Μενέλαος Κοντογιάννης, Μυρσίνη Γαλλιού, Νίκος Πέππας, Παναγιώτης Μερτζιάνης, Παντελής Αλεβυζάκης, Πέτρος Βασιλακάκης, Σοφία Φινδριλή, Φωτεινή Κουγλέρη, Χρυσούλα Δημητρακάκη, Renate La Grange .

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Αυγ 2021
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου
Τηλέφωνο:
6945582549

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη
Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google