Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Έκθεση γλυπτικής του Αλέξανδρου Κυριακάκη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

25 Σεπτεμβρίου στις 19:00

Δωρεάν

Έκθεση γλυπτικής του Αλέξανδρου Κυριακάκη με θέμα «Άλογες αντιθέσεις» θα πραγματοποιηθεί στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου.

Ο Αλέξανδρος Κυριακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959, από οικογένεια καλλιτεχνών επιπλοποιών, μια τέχνη που αγάπησε από μικρή ηλικία! Παράλληλα με την επιμέλεια που έδειξε στην τέχνη αυτή, σπούδασε βιβλιοθηκονομία, καλές τέχνες, ζωγραφική, γλυπτική και συντήρηση έργων τέχνης, στην Αθήνα και στο Λονδίνο.

Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στον Σχεδιασμό και στην Τεχνολογία του Επίπλου και εκλέχτηκε επίτιμο μέλος του Συλλόγου Βιομηχανικών Σχεδιαστών και Καλλιτεχνών του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάστηκε στην Αθήνα, ως Σχεδιαστής προϊόντων για πολλές βιομηχανίες, Σχεδιαστής και επιβλέπων σε μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία, στον όμιλο ΝΕΟSΕΤ, στη σχολή ΑΚΤΟ και σύμβουλος επιχειρήσεων.

Το 2011 άφησε την καριέρα του και μετακόμισε σε ένα μικρό ορεινό χωριό, στα νότια του Ρεθύμνου, τη Δρύμισκο, όπου ασχολείται με ό,τι αγάπησε από μικρός, τον σχεδιασμό και την κατασκευή καλλιτεχνικών επίπλων. Παράλληλα σχεδιάζει και κατασκευάζει χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα και γλυπτά.

Τα εγκαίνια της ΕΚΘΕΣΗΣ θα γίνουν στις 25 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Σεπτεμβρίου
Ώρα:
19:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

Χώρος Διεξαγωγής

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου
Μπίρη 6
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2831029215