Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ενημερωτική εκδήλωση για τη ρύθμιση των δανείων του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας

3 Μαΐ 2018 στις 19:00 - 21:00

Δωρεάν

Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, στις 7 το απόγευμα, στο Σπίτι Πολιτισμού, ο ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας κ. Μουζάλας Μάριος, θα μιλήσει, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης, για τη δυνατότητα ρύθμισης δανείων από κεφάλαια του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, που παρέχει στους δανειολήπτες η πρόσφατη απόφαση της Υπουργού Εργασίας κας Έφης Αχτσιόγλου.

Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση αφορά αποκλειστικά δάνεια του τ. ΟΕΚ και  αποτελεί συνέχεια ενός συνόλου μέτρων που έως σήμερα ληφθεί με στόχο να εξασφαλίσουν σε 120.000 οικογένειες πανελληνίως την απόκτηση της κατοικίας τους με όρους αξιοπρέπειας και ανάλογους της οικονομικής και οικογενειακής τους κατάστασης.

Προσκαλούμε όσους συμπολίτες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη σημαντική αυτή ενημερωτική παρέμβαση και να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα συνομιλίας με εξειδικευμένο στέλεχος του Υπουργείου  Εργασίας προκειμένου να διευθετήσουν, με έγκυρες κατευθύνσεις, τυχόν χρονίζοντες οικονομικές εκκρεμότητες με τον τ. ΟΕΚ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Μαΐ 2018
Ώρα:
19:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Δήμος Ρεθύμνου

Χώρος Διεξαγωγής

Σπίτι του Πολιτισμού
Βερνάδου 12
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2831040150