Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

16 Ιανουαρίου στις 18:00

Δωρεάν

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του Ρεθύμνου, σας προσκαλεί σε ειδική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ».

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο). Η ημερίδα  απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων εξωτερικού εμπορίου, απασχολούμενους στην τουριστική βιομηχανία, υπευθύνους Δημοσίων Σχέσεων και γενικά σε άτομα που επικοινωνούν με άτομα διαφορετικής, από τη δική μας, κουλτούρα.   

Εισηγητής της, είναι ο οικονομολόγος και συγγραφέας Δρ. Γιάννης Κριτσωτάκις, ο οποίος θα παρουσιάσει μεθόδους αποτελεσματικής επικοινωνίας με τον διαφορετικής κουλτούρας Επισκέπτη / Τουρίστα / Πελάτη, με στόχο ο τουρισμός μας να καταγράφει όχι μόνο αφίξεις αλλά και εισπράξεις.

Η ημερίδα αποτείνεται σε όλους όσους εμπλέκονται με την τουριστική Βιομηχανία:

  • Ξενοδοχεία
  • Γραφεία Ταξιδίων
  • Εμπορικά καταστήματα
  • Και Ιδιαίτερα στα άτομα της λεγόμενης «Πρώτης Γραμμής»

Το όφελος για τους συμμετέχοντες είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων τους στην επικοινωνία με τον πελάτη τους, ανάλογα με την εθνική του ιδιοσυγκρασία (Κουλτούρα). Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Ιανουαρίου
Ώρα:
18:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Επιμελητήριο Ρεθύμνης
Τηλέφωνο:
28310 22214

Χώρος Διεξαγωγής

Επιμελητήριο Ρεθύμνου
Εμμανουήλ Πορτάλιου 23
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google