Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πολυτροπικά Δημιουργικά Εργαστήρια για παιδιά από 4 ετών

23 Νοέ 2019 στις 10:30 - 12:30

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

An event every week that begins at 10:30am on Σάββατο, repeating until 15 Δεκ 2019

Κάθε Σάββατο πρωί στο ΧΩΡΑφΙ, ξεδιπλώνονται οι δημιουργικές ιστορίες μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, κάθε φορά!

Αφηγήσεις με λόγο ή χωρίς, με μουσική ή χωρίς, με φως ή χωρίς φως, με πρωταγωνιστές εμάς ή τα ίδια τα παιδιά, με κούκλες ή μαριονέτες, όλες έχουν ένα κοινό σημείο: Είναι αφηγήσεις που προσφέρουν στα παιδιά σημαντικά εφόδια τόσο σε γνωστικό, όσο και σε συναισθηματικό, αισθητηριακό, κινητικό, πνευματικό και κοινωνικό επίπεδο!

Τις αφηγήσεις μας ακολουθεί ένα Πολυτροπικό Δημιουργικό Εργαστήρι, το οποίο εμπνέεται από την εκάστοτε ιστορία και αποσκοπεί τόσο στην καλλιέργεια της Δημιουργικότητας και της Φαντασίας, όσο και στην καλλιέργεια της Λεπτής Κινητικότητας, της Ιδιοδεκτικότητας, στην ενδυνάμωση της Αγάπης για τις Τέχνες, στο χτίσιμο της Αυτοπεποίθησης στις δυνάμεις μας και στις δεξιότητές μας.

Κείμενο, εικόνα, πηλός, χαρτί, μια πατάτα κι ένα μαρούλι, γύψος, μαράκες και ξυλόφωνα, χαρτοπολτός, πινέλα, μακαρόνια, ζωγράφοι, γλύπτες, σκαντζόχοιροι, ξυλοπόδαροι, όλοι και όλα μπορούν να συνυπάρξουν μέσα σε μία πολυτροπική αφήγηση!

Στα Πολυτροπικά Δημιουργικά Εργαστήρια τα παιδιά καλλιεργούν τη δημιουργικότητα τους, εμπλουτίζουν το λόγο και τη σκέψη τους, κι έτσι γνωρίζουν καλύτερα τον κόσμο και τον εαυτό τους!

Ταξιδεύουν σε κόσμους μαγικούς, ονειρεύονται και γεμίζουν από εικόνες και χρώματα, που δεν υπάρχουν αλλού πάρα μόνο στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών και που είναι τόσο απαραίτητα για την πληρέστερη πραγμάτωση του δυναμικού και των δυνατοτήτων τους!

Σας περιμένουμε με χαρά!

Κρατήσεις θέσεων με μήνυμα στη σελίδα μας ή στο τηλέφωνο 6974 335213.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Νοέ 2019
Ώρα:
10:30 - 12:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

ΧΩΡΑφΙ – Κέντρο Προαγωγής Ψυχικής Υγείας & Παραστατικών Τεχνών
Κονδυλάκη 10
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
697 476 2014