Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παιχνιδοκαμώματα: Η ετήσια έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων στο Σπίτι του Πολιτισμού

25 Ιουνίου στις 11:00 - 21:00

|Επαναλαμβανόμενη Εκδήλωση (Προβολή όλων)

An event every day that begins at 11:00, repeating until 25 Ιούν 2019

Δωρεάν

Πιστοί στο ραντεβού μας, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος οι μικροί καλλιτέχνες του εργαστηρίου μας παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους!

Ένας κύκλος έκλεισε και ταυτόχρονα ένας άλλος άνοιξε. Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει, ένας όμορφος προορισμός γεμάτος προσκλήσεις και προκλήσεις πάντα μας καλεί να τον ανακαλύψουμε!

Ταξιδέψαμε σε αρχαίους πολιτισμούς (Προϊστορικά χρόνια, Κυκλαδικό, Μινωικό, Μυκηναϊκό) καθώς και σε πολιτισμούς άλλων χωρών (Κίνα, Ινδία, Αφρική, Μεξικό) αγγίξαμε με τις αισθήσεις μας τα κύρια στοιχεία τους και δημιουργήσαμε, αντλώντας πληροφορίες, τα δικά μας αριστουργήματα.

Οι μικρότεροι μαθητές μας έκαναν τις πρώτες τους γνωριμίες με μεγάλους σύγχρονους ζωγράφους και τις τεχνικές τους.Εμπνεύστηκαν, πειραματίστηκαν και δημιούργησαν τα δικά τους αριστουργήματα.

Μαθητές του εργαστηρίου μας εδώ και 8 συνεχόμενα χρόνια έχουν την χαρά εκτός από τα έργα που θα παρουσιάσουν, να συμμετέχουν με ομαδική εγκατάσταση στο χώρο και με περφόρμανς, μιας και η σύγχρονη τέχνη και τα δρώμενα του καλλιτεχνικού παγκόσμιου στερεώματος μας κέντρισαν το ενδιαφέρον φέτος.

Σας καλούμε λοιπόν με χαρά στα εγκαίνια της έκθεσής μας την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ στο Σπίτι του Πολιτισμού για να μοιραστούμε μαζί σας την χαρά και τον ενθουσιασμό των μικρών μας δημιουργών!

Η έκθεση μας θα είναι ανοιχτή για το κοινό, πρωί 11:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. και τα απογεύματα από τις 6:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ., 21 Ιουνίου έως και 25 καθημερινά.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Ιουνίου
Ώρα:
11:00 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Παιχνιδοκαμώματα
Τηλέφωνο:
2831027249

Χώρος Διεξαγωγής

Σπίτι του Πολιτισμού
Βερνάδου 12
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2831040150