Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φιλανθρωπική βραδιά για τον Σύλλογο ΑΓΑΠΗ

18 Σεπ 2019 στις 17:00 - 23:30

3€

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, ακολουθώντας μία παράδοση 26 χρόνων, διοργανώνεται στο Δημοτικό Κήπο της πόλης του Ρεθύμνου η ετήσια φιλανθρωπική – ψυχαγωγική εκδήλωση αφιερωμένη με Αγάπη στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

Έναρξη παιδικού προγράμματος 17.00
Πρόγραμμα ενηλίκων 20.00

Με την ευγενική συμμετοχή των:

  • Ομίλου των Βρακοφόρων της Κρήτης
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, λύρα – τραγούδι και των συνεργατών του, Γιάννη Βεργαδή, λαούτο – τραγούδι, Αδαμάντιου Μυξάκη, λαούτο, Γιάννη Φουντουλάκη, λαούτο

Τιμώμενοι Προσκεκλημένοι του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ»:

– Ο Μανώλης Μαρκίδης, Πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ιππόκαμπος ΑμεΑ, με καταγωγή από το Αμάρι, για την πρωτοβουλία του το 2009, τη δημιουργία του Συλλόγου, που σκοπό είχε και έχει την προαγωγή των παιδιών – αθλητών με Ειδικές Ικανότητες.
Μέσω του αθλητισμού αλλά και των άλλων δραστηριοτήτων του Συλλόγου δίνεται η ευκαιρία στους 92 αθλητές-παιδιά με σύνδρομο Down, νοητική υστέρηση και αυτισμό να αποδείξουν στον εαυτό τους αλλά και σε όλους εμάς ότι όλα είναι δυνατά. Τα όνειρα τους… οι στόχοι του Συλλόγου.

– Η κόρη του Φαίδρα Μαρκίδη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κολύμβησης των SpecialOlympics 2011, καθώς και για όλες τις διακρίσεις της σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης και Διεθνείς Κολυμβητικούς αγώνες.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου, στο Σύλλογο για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Δομής του «Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία, και Νοητική Υστέρηση».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Σεπ 2019
Ώρα:
17:00 - 23:30
Κόστος:
3€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

Σύλλογος Αγάπη

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου
Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google