Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Για φαντάσου… Μικρά ξυπνήματα, από τον κύκλο της ζωής» στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

29 Αυγ 2019 στις 18:30

«Για φαντάσου… Μικρά ξυπνήματα, από τον κύκλο της ζωής» στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

Ένα άλλο μοναδικό πρόγραμμα, που σχεδίασε η Εύη Γεροκώστα, Συγγραφέας, Αφηγήτρια, Εμψυχώτρια.

Αυτή η δράση αφορά μικρά ξυπνήματα, χαριτωμένες ιστορίες, από ένα μεγάλο κύκλο αφηγήσεων. Όλα τα ξυπνήματα, οι ιστορίες και οι αφηγήσεις είναι εικόνες για τον ύπνο και τον ξύπνιο, από τα όνειρα και την καθημερινότητά μας. Ένας κύκλος από μικρές μπουκιές, με διαφορετική γεύση η κάθε μια. Ένας κύκλος από ήχους, δυνατούς και σιγανούς. Ένας κύκλος από στιγμές, μικρές και μεγάλες, μεγάλες και μικρές. Όπως ο κύκλος της ζωής. Ο κύκλος που ονειρεύτηκε αυτός που έγραψε μια ιστορία κι αυτός που τη ζωγράφισε. Όμως τα όνειρα δεν είναι ίδια για όλους. Κανείς δεν κοιμάται και δεν ξυπνά με τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν ακούει τους ήχους με τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν νιώθει τις γεύσεις με τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν ζει τις στιγμές με τον ίδιο τρόπο. Σε όλες τις περιπτώσεις τη λύση την δίνουν τα βιβλία, που ό,τι μας δώσουν δε μας αφήνει ποτέ!

Προσφέρεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2019 από την εμψυχώτρια – εθελόντρια εργαστηρίου, Αμάντα Γεραρχάκη, αφηγήτρια.

Η δράση «Για φαντάσου… Μικρά ξυπνήματα, από τον κύκλο της ζωής», στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, στις 18:30, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος, το Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) της ΕΒΕ και με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Για παιδιά 6-12 ετών.
Με προεγγραφή, επικοινωνία στο τηλέφωνο: 2831029215.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Αυγ 2019
Ώρα:
18:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου
Μπίρη 6
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2831029215