Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χριστούγεννα στο Μυλοπόταμο

19 Δεκ 2019 στις 09:30 - 21:00

Δωρεάν

Για ακόμα μία χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και σχολεία του Δήμου Μυλοποτάμου, προετοιμάζει ένα γεμάτο εορταστικό μήνα.

«Χριστούγεννα στον Μυλοπόταμο» είναι η θεματική των εκδηλώσεων που ξεκινά την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 του νέου χρόνου.

Θα είναι μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, υπαίθρια δρώμενα, κάλαντα, παραστάσεις και μουσικά γεγονότα με στόχο την διαμόρφωση εορταστικού κλίματος για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι καλούνται να μετέχουν της χαράς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση με την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου.

Το σημερινό πρόγραμμα:

ΠΕΡΑΜΑ
ΩΡΑ 09:30 Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος ψάλουν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους στο ΚΗΦΗ Δήμου Μυλοποτάμου.
ΏΡΑ 12:00 θεατρική παιδική παράσταση «Ιστορίες στο τάκα – τάκα» του Μπερνάρ Φριό σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης.
Στέκι Περάματος – Είσοδος 4 ευρώ

ΑΓΓΕΛΙΑΝΑ
ΩΡΑ: 17:30 Χριστουγεννιάτικη παράσταση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελιανών
α) “Χριστούγεννα με τον Γιόχαν Στράους’’ από το Νηπιαγωγείο Αγγελιανών
β) Χριστουγεννιάτικη γιορτή Δημοτικού Σχολείου Αγγελιανών
Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγγελιανών, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελιανών, Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγγελιανών.

ΓΑΡΑΖΟ
ΩΡΑ 17:00 Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση από τους μαθητές του Γυμνασίου Γαράζου με το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Η Φρικαντέλλα» στο αμφιθέατρο του σχολείου.

ΠΑΝΟΡΜΟ
ΩΡΑ: 18:00 στον Χαρουπόμυλο Πανόρμου Θεατρική Παράσταση από τους μαθητές Α’, Β’ & Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πανόρμου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Δεκ 2019
Ώρα:
09:30 - 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , , , ,

Διοργανωτής

Δήμος Μυλοποτάμου

Χώρος Διεξαγωγής

Δήμος Μυλοποτάμου
Πέραμα Μυλοποτάμου
Πέραμα Μυλοποτάμου, Ρεθύμνου
+ Χάρτης Google