Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στο Σπήλι

10 Σεπ 2017 στις 19:30

Δωρεάν

Η 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:30, στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου.

Ο θεσμός της Λαμπαδηδρομίας αποτελεί μια γιορτή που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), τα τελευταία χρόνια, μέλος της οποία είναι οι «Δότες Ζωής» και φέτος συνδιοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σπηλίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Στόχος της γενικότερης δράσης του Συλλόγου «Δότες Ζωής» είναι η καλλιέργεια του εθελοντισμού, εν γένει, αλλά κι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας πάνω στα θέματα της αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών. Η διοργάνωση της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο Νομό Ρεθύμνου αποδεικνύει τόσο τη δέσμευση των μελών του Συλλόγου στην ενημέρωση και αισθητοποίηση των συμπολιτών μας όσο και την συμμετοχή των Ρεθεμνιωτών στην προσπάθειά μας και την ανιδιοτελή προσφορά τους σε όσους χρειάζονται αίμα για να κρατηθούν στη ζωή.

Φέτος επιλέχθηκε, έπειτα από αρκετές επιτυχημένες δράσεις του Συλλόγου στον Δήμο του Αγίου Βασιλείου, να πραγματοποιηθεί η σημαντική αυτή γιορτή, πανελλήνιας προβολής, στο Σπήλι, εις ένδειξη αναγώρισης των προσπαθειών και της συνεισφοράς των πολιτών του Αγίου Βασίλειου στην προσπάθεια του Συλλόγου «Δότες Ζωής».

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

19:30, Αφή της φλόγας στον Αγ. Ραφαήλ και εκκίνηση λαμπαδηδρομίας προς την κεντρική πλατεία

19:45, Άφιξη της φλόγας στην κεντρική πλατεία του Σπηλίου και άναμμα βωμού, λήξη της πορείας.

20:00, Χαιρετισμοί και έναρξη ομιλιών:

  • «Ιστορική αναδρομή της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Ελλάδα μέχρι σήμερα» π. Γεώργιος Γαλεράκης
  • «Δωρεά μυελού των οστών – δωρεά ζωής», κα Όλγα Γραφάκου (παιδίατρος).

Μετά το πέρας των ομιλιών τη γιορτή θα συνεχίσουν ο Γιάννης Φραγκιαδάκης με τη λύρα του κι ο Στρατής Μαμαλάκης στο λαούτο, ενώ θα συμμετέχουν φιλικά επίσης, η Σχολή Χορού Σπηλίου του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και ο Αθλητικός Όμιλος Σπηλίου.

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «Δότες Ζωής»

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Σεπ 2017
Ώρα:
19:30
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «Δότες Ζωής»

Χώρος Διεξαγωγής

Σπήλι Αγίου Βασιλείου
Σπήλι
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google