Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η 3η Γιορτή Γεωπάρκου Ψηλορείτη στο Γαράζο

2 Σεπ 2023 στις 18:30

Στο Γαράζο, σ’ έναν οικισμό με μεγάλη παράδοση και ιστορία, αλλά ταυτόχρονα γεμάτο ζωντάνια και ομορφιά, το Γεωπάρκο Ψηλορείτη θα υποδεχτεί για άλλη μια φορά όλους τους συνεργάτες, υποστηρικτές και παλιούς και νέους φίλους!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Γιορτής, οι επισκέπτες κι επισκέπτριες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν ανάμεσα στα έργα καλλιτεχνών απ’ όλο τον Ψηλορείτη και στα εκθετήρια προϊόντων τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών που συνεργάζονται με το Γεωπάρκο.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες μας, ακόμα, θα προσφέρουν εργαστήρια κι εκπαιδευτικές δράσεις, ενώ παραδοσιακά εδέσματα θα προσφέρονται σε όλους τους επισκέπτες!

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες κι επισκέπτριες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο γραφικό μονοπάτι του παλαιού οικισμού του Γαράζου και να επισκεφθούν τα τρία μουσεία του (Μουσείο Χρηστικής Κεραμικής, Λαογραφικό Μουσείο και Μουσείο Ελιάς και Λαδιού).

Η τρίτη Γιορτή Γεωπάρκου Ψηλορείτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 18:30, στην κεντρική πλατεία του Γαράζου, δήμου Μυλοποτάμου,

Είσοδος ελεύθερη

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Σεπ 2023
Ώρα:
18:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,