Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η χριστουγεννιάτικη παράσταση «Santa…χιόνια» από την Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Ρεθύμνου

19 Δεκ 2022 στις 20:00 - 21:30

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να σκεφτούμε τα αληθινά δώρα αυτών των γιορτινών ημερών.

Θα ήταν χρήσιμο να αναλογιστούμε όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά τη σημασία της κατανόησης, της υποστήριξης και της αναγνώρισης της αξίας του άλλου, αλλά και του εαυτού μας. Το πόσο σημαντικό είναι, σε στιγμές που η αντοχή μας δοκιμάζεται, να μπορούμε να αναζητούμε στήριξη και να αντλούμε δύναμη μέσα από σχέσεις που βασίζονται στην αποδοχή , την ενθάρρυνση και τον αλληλοσεβασμό. Το πόσο σπουδαίο είναι να μην παραιτούμαστε, αλλά να παίρνουμε το χρόνο που χρειαζόμαστε για να δούμε το δικό μας «αστέρι των Χριστουγέννων», που θα φέρει το φως και την ελπίδα στις καρδιές μας.

Στο πνεύμα λοιπόν των γιορτών τα παιδιά και οι έφηβοι που συμμετέχουν στη Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Ρεθύμνου, για το σχολικό έτος 2022 – 2023 θα παρουσιάσουν τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση «Santa…χιόνια » της Μαρίας Κίτρα, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, στις 20.00, στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Ο Άγιος Βασίλης φέτος είναι στεναχωρημένος και κουρασμένος γιατί όλοι τον θεωρούν δεδομένο. Διοργανώνει λοιπόν μια οντισιόν για να πάρει κάποιος το ρόλο του για φέτος.
Ο φίλος του, ο παπά – Βασίλης, τον συμβουλεύει να έχει πίστη κι ελπίδα, αλλά καταλήγει να φοράει τη στολή του άγιου Βασίλη, αντί για τα ράσα του!

Η Αγιοβασιλίνα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον άντρα της.
Η πεθερά του Άγιου Βασίλη τον στολίζει από πάνω ως κάτω.
Ο Μάριος Αφραγκούλης λέει τα κάλαντα νωρίτερα, για να βγάλει χρήματα.
Η Μαίρη Κρίστμας, η διάσημη ηθοποιός, θέλει να παίξει το ρόλο του Άγιου Βασίλη, χωρίς όμως να γνωρίζει τι σημαίνει «εθελοντική εργασία» .
Τα καλικαντζαράκια είναι θυμωμένα, γιατί δεν μπορούν να είναι σκανταλιάρικα και κακά αν δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.

Ο Χιονούλης, το ταρανδάκι και το ξωτικούλι, τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο καλύτερος για να πάρει το ρόλο στην οντισιόν.

Όλοι αυτοί οι ήρωες, αλλά και κάποιοι άλλοι ακόμη, συνθέτουν μια σπαρταριστή χριστουγεννιάτικη κωμωδία, που θα μας χαρίσει πολύ γέλιο, αλλά και θα μας θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε κάποιον όταν το έχει ανάγκη…

Σας περιμένουμε όλους, να διασκεδάσουμε μαζί με μια παράσταση από παιδιά για παιδιά και για όσους … νιώθουν παιδιά.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Δεκ 2022
Ώρα:
20:00 - 21:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , ,

Διοργανωτής

Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ρεθύμνης
Phone
2831050100

Χώρος Διεξαγωγής

Σπίτι του Πολιτισμού
Βερνάδου 12
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2831040150