Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Δανάη Σίμου καλεσμένη των Μαθημάτων Φωτογραφίας Ρεθύμνου

16 Σεπ 2019 στις 20:00

Δωρεάν

Επόμενη καλεσμένη των Μαθημάτων Φωτογραφίας Ρεθύμνου για να παρουσιάσει την δουλειά της “υπό το φως των αστεριών και με τους ήχους των ανυποψίαστων περαστικών” είναι η Δανάη Σίμου.

Την Δευτέρα 16/9, στις 20:00 θα έχουμε την χαρά να δούμε σε προβολή την δουλειά της καλλιτέχνιδας και να μας μιλήσει για τις δημιουργίες της.

Tο βιογραφικό της:

Γεννημένη στην Αθήνα το 1992, η Δανάη Σίμου αρχικά σπούδασε Fashion Styling, αλλά εν τέλει εξερεύνησε την αγάπη της για την τέχνη της φωτογραφίας και του βίντεο, σπουδάζοντας φωτογραφία στο ΙΕΚ Χαιδαρίου και παρακολουθώντας σεμινάρια Ιστορίας Τέχνης, Θεάτρου,Κινηματογράφου και Editing και Αφηγηματικής Εικόνας δίπλα στον Αχιλλέα Νάσιο.

Έχει συμμετάσχει σε workshops με τους φωτογράφους Αntoine d’ Agata, Michael Akerman και Stéphane Charpentier και με τον φωτογραφικό εκδοτικό οίκο Akina Books. Η ενότητα της WORMS εκτέθηκε στα πλαίσια του Athens Photo Festival 2017 και έχει εκδοθεί στο ομόνημο photozine.

Οι φωτογραφίες της έχουν παρουσιαστεί σε πληθώρα ομαδικών εκθέσεων και έχουν εκδοθεί σε έντυπα, όπως το περιοδικό Preto από την The Unknown Books και το βιβλίο Almost true από το Void. Έχει σκηνοθετήσει τέσσερα μουσικά βίντεο για εγχώρια
μουσικά σχήματα.

Η Δανάη Σίμου εργάζεται με διαφορετικά μέσα, όπως ήχο, video, φωτογραφία και ποίηση. Τα στρωματοποιημένα, σχολαστικά κατασκευασμένα έργα της εντοπίζουν και παρουσιάζουν υποσχέσεις προσωπικών σχέσεων και εξουσίας μέσα από ακαριαίες εικόνες.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Σεπ 2019
Ώρα:
20:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου
Τηλέφωνο:
6945582549

Χώρος Διεξαγωγής

οδός Κορνάρου
Βιτσέντζου Κορνάρου 2
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google