Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η παράσταση «Παραμύθια Ανάποδα» από την Ομάδα Κοπέρνικος

29 Αυγ 2023 στις 20:30 - 22:00

12€

Επτά ταλαντούχοι καλλιτέχνες (μουσικοί-ηθοποιοί-τραγουδιστές) ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια φρέσκια, καλοκαιρινή μουσικοθεατρική παράσταση, γεμάτη χιούμορ, τραγούδια και κωμικά ευτράπελα.

Ανάμεσά τους και, οι μοναδικοί και αγαπητοί σε όλους, ερμηνευτές Μαρία Παπαγεωργίου και Γιώργης Χριστοδούλου, που άλλοτε ως Πειρατές και άλλοτε ως ψάρια ή ως Κινέζοι, ζωντανεύουν με την υπέροχη φωνή τους όλους τους αλλόκοτους ήρωες των τραγουδιών των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη (Μάγισσα Σκουποξυλάνθη, Μπομπ ο Χαμαιλέοντας, Φάλαινα Φαρφάλα κ.α)

Η νέα αυτή παράσταση της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει ταυτόχρονα δυο ιστορίες που εκτυλίσσονται μπροστά τους -μια μουσική και μια θεατρική- που άλλοτε συναντιούνται και άλλοτε διαχωρίζονται, με τρόπο θεαματικό! Τα μουσικά κομμάτια εναλλάσσονται με τα θεατρικά, κρατώντας τον θεατή σε μια ευχάριστη εγρήγορση, χαρίζοντας του μια καθόλα ολοκληρωμένη και διασκεδαστική θεατρική εμπειρία.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

“Μετά από μια πολύωρη και κοπιαστική εκδρομή στη φύση, ο Υάκινθος θέλει απεγνωσμένα να κοιμηθεί! Αντίθετα, ο φίλος και συνταξιδιώτης του Βουλεβάρτος, δεν μπορεί να κλείσει μάτι! Μα τι βάσανο είναι αυτό; Για να κοιμηθεί ο ένας, πρέπει πρώτα να κοιμηθεί ο άλλος!
Ο Υάκινθος θα κάνει τα πάντα για να “νανουρίσει” τον Βουλεβάρτο. Θα επιστρατεύσει όλη του την ευρηματικότητα και φαντασία! Θα επικαλεστεί πειρατές, μάγισσες, χαμαιλέοντες, ακόμη και ήρωες κλασσικών παραμυθιών για να τα καταφέρει!

Τι γίνεται όμως όταν ο Βουλεβάρτος, μια πεινάει, μια φοβάται, μια θέλει παρέα και μια ζητάει να του διαβάσουν παραμύθια… ανάποδα;;”

Την ιδέα, τα κείμενα και τις μουσικές υπογράφουν για μια ακόμη φορά ο Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, ενώ στην παράσταση θα ακουστούν τα πλέον γνωστά τραγούδια της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, τόσο από τον κλασικό παιδικό δίσκο: «Ο Κόσμος Ανάποδα» όσο και από τους δίσκους: «Απαγορεύεται η μουσική», «Μίλα & Σουτ» και «Σβήσε το φως».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τραγουδούν: Μαρία Παπαγεωργίου & Γιωργής Χριστοδούλου
Ηθοποιοί: Ελισσαίος Βλάχος & Νικόλας Παπαδομιχελάκης
Μουσικοί: Άγγελος Αγγέλου: πιάνο, κρουστά, Νικόλας Παπαναστασίου: ακορντεόν, Ilya Algaer κοντραμπάσο
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία -Σκηνικά – Κοστούμια: ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ
Επιμέλεια μουσικής – Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Βοηθ. Οργάνωσης Παραγωγής: Κατερίνα Μουχταρίδη
Αφίσα: Κώστας Θεοχάρης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Ηλικίες: 3-9 ετών

Στοιχεία επικοινωνίας: 6985964958 – info@kopernikos.gr

Ώρα έναρξης 20:30 – οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Προπώληση / Γενική είσοδος 12 ευρώ

Οικογενειακό (άνω των 5 ατόμων) 10 ευρώ

Early Online προσφορά 9 ευρώ (αγορές έως 13/08)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Αυγ 2023
Ώρα:
20:30 - 22:00
Series:
Κόστος:
12€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Θέατρο Μυθωδία
Phone
6947441051

Χώρος Διεξαγωγής

Θέατρο Μυθωδία
Γεράνι, Ρεθύμνου Ελλάδα + Χάρτης Google
Phone
6947441051