Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Μαριαλένα Πανταζίδου παρουσιάζει το βιβλίο της «Στο πηγάδι του χρόνου»

22 Οκτ 2022 στις 19:00 - 20:00

Δωρεάν

Παρουσίαση του βιβλίου «Στο πηγάδι του χρόνου» από τη Μαριαλένα Πανταζίδου πραγματοποιούν το Σάββατο 22/10/22 τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου.

Για το βιβλίο αυτό αναφέρει η δημιουργός:

«Με τη φωτογραφία η σχέση μου άρχισε από νωρίς, ήμουν μαθήτρια του Δημοτικού όταν κέρδισα σε διαγωνισμό μια KODAK reflex. Αργότερα, φοιτήτρια είχα εγκαταστήσει σκοτεινό θάλαμο στο δωμάτιό μου με κόκκινο φωτάκι, υγρά εμφάνισης και φωτογραφικά χαρτιά Μία κάμερα ήταν πάντα η σταθερή παρέα στα ταξίδια, στις εκδρομές, στο σπίτι, στις οικογενειακές συγκεντρώσεις.. Παρακολουθούσε από κοντά τις αλλαγές στη ζωή μου, στάθηκε δίπλα μου στη γέννηση και στο μεγάλωμα των παιδιών μου και μέχρι σήμερα ο δεσμός παραμένει αδιάρρηκτος. Τα τελευταία πέντε χρόνια παρακολουθώ μαθήματα και σεμινάρια φωτογραφίας στο Ρέθυμνο όπου διαμένω.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που με τον τρόπο τους συνέβαλλαν στην έκδοση αυτού του βιβλίου και ιδιαίτερα τον δάσκαλο Των Μαθημάτων Φωτογραφίας Μανώλη Καραταράκη για την ενθάρρυνση και την βοήθειά του».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Οκτ 2022
Ώρα:
19:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου
Phone
6945582549

Χώρος Διεξαγωγής

Οδός Τσαγρή
Τσαγρή 1
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google