Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Rethymno Rocks! #3 Open Air Festival στο Ρέθυμνο

2 Σεπ 2023 στις 19:30 - 23:30

Rethymno Rocks! #3 Open Air Festival
31 Αυγούστου – 02 Σεπτεμβρίου 2023

Λόφος Κάστρου Φορτέτζα, Ρέθυμνο Κρήτης

Rethymno Rocks! Οpen Air Festival #3 και πάλι στο Κάστρο της Φορτέτζας, στο Ρέθυμνο της Κρήτης! Ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο ανανεωμένο με μεγάλα ονόματα από την παγκόσμια Metal σκηνή και αποκλειστικότητες που θα μείνουν αξέχαστες!  Ως θεσμός πλέον, το Rethymno Rocks! σας περιμένει και αυτό το καλοκαίρι στο πανέμορφο Ρέθυμνο για να συνδιάσετε διακοπές και αγαπημένες μουσικές, σε ένα άρτια οργανωμένο φεστιβάλ εντός του θρυλικού Κάστρου της Φορτέτζας!

Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2023

VENOM INC. + LACRIMAS PROFUNDERE + ANORIMOI + KALYVA

VENOM INC.: The Demolition Man – Mantas – War Machine! Οι λυσσασμένοι Venom Inc έρχονται στην Ελλάδα και στο Rethymno Rocks! Open Air Festival #3 για να ισοπεδώσουν τα πάντα το καλοκαίρι του 2023… Δεν χρειάζονται συστάσεις για το τί εστί Venom Inc. Το θρυλικό λαρύγγι και ψυχάρα ονόματι Tony Dolan του “Prime Evil”, “Temples of Ice” και “The Waste Lands” μαζί με τον mastermind Mantas και το πολυβόλο War Machine θα τιμήσουν ανάλογα την ιστορία των Venom με ένα setlist-κόλαση με όλα τα κομμάτια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές… H ιστορία γράφεται το επόμενο καλοκαίρι στο Ρέθυμνο! Black is the night, metal we fight, Power amps set to explode… LΑΥ DOWN YOUR SOUL TO THE GODS ROCK ‘N ROLL!

LACRIMAS PROFUNDERE: 1993-2023. Οι Γερμανοί τιτάνες του Gothic Metal Lacrimas Profundere διαγράφουν πλέον μια λαμπρή πορεία 30 χρόνων. Ήρθε λοιπόν η ώρα να το γιορτάσουν μαζί μας και να τους τιμήσουμε ανάλογα! Το 2023 η μπάντα θα είναι οn the road για το “Thirty Years of Deepest Tears” tour και ο ενθουσιασμός έχει χτυπήσει κόκκινο μιας και θα τους έχουμε κοντά μας και στο Rethymno Rocks #3 για ένα επετειακό set με κομμάτια από όλη την εκπληκτική δισκογραφία τους. Οι Lacrimas Profundere για πρώτη φορά στην Κρήτη! Καλωσορίστε τους όπως τους αρμόζει! Spread the word!!!

ANORIMOI: Μπορεί να τους πήρε μόλις 30 χρόνια για να εμφανιστούν στο Ρέθυμνο αλλά τελικά τα κατάφεραν! Yποδεχθείτε την πιο ερωτική μπάντα της χώρας! Οι Anorimoi θα επισκεφθούν για πρώτη φορά την αισθησιακή μας πόλη για μια άκρως προκλητική και ολοκληρωτικά ανώριμη εμφάνιση στο Rethymno Rocks! Open Air Festival #3! Μην τους χάσετε εάν θέλετε να γίνετε κομμάτι της μεταλλικής ιστορίας του νομού που θα γραφτεί στη σκηνή, στα μπαρ και τις ταβέρνες! Υποδεχτείτε τη μεγαλύτερη Comedy Metal μπάντα που γέννησε ποτέ αυτή η χώρα όπως της αξίζει: Kυριες και κυριοι για πρωτη φορα στο Ρεθυμνο οι Anorimoi! Λουστείτε τους!

KALYVA: To εξαιρετικό power trio των Ρεθυμνιωτών Kalyva δραστηριοποιείται απο το 2017, με πολλά live ήδη στο ενεργητικό του. Θα τους απολαύσουμε την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου σαν opening act και θα μας δώσουν απλόχερα δυνατό και τσαμπουκαλίδικο Heavy/Stoner Rock!

Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2023: 

ROTTING CHRIST + RAGE + DOOMOCRACY + SCARFLOOD

ROTTING CHRIST: 2013-2023: Οι τεράστιοι Rotting Christ επιστρέφουν στο Ρέθυμνο μετά από 10 χρόνια και για πρώτη φορά σε open air festival στην πόλη μας! Το θρυλικό σχήμα θα πραγματοποιήσει ένα και μοναδικό live το επόμενο καλοκαίρι στο νησί της Κρήτης, αποκλειστικά στο Rethymno Rocks! #3 και καλό θα είναι να μη λείψει ΚΑΝΕΙΣ γιατί αναμένεται να γραφτεί ιστορία..! Time Stands Still at Fortezza Castle Hill… Non Serviam!

RAGE: To Rethymno Rocks! Festival υποδέχεται περήφανα τους Γερμανούς θρύλους του Speed Metal Rage στην παρθενική τους εμφάνιση στο νησί μας! Οι Rage είχαν και πάντα έχουν ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας… Σαν φόρο τιμής στο ένδοξο παρελθόν τους, ο άρχοντας Peavy και η παρέα του θα μας παρουσιάσουν ένα special old school 30-year επετειακό set με ύμνους από τα δυο πιο σημαντικά albums της καριέρας τους: “The Missing Link” και “Trapped”! Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία! The Firestorm is upon us!

DOOMOCRACY: Mε ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τους Ηρακλειώτες Doomocracy στο Rethymno Rocks! Open Air Festival #3! Οι Doomocracy δημιουργήθηκαν το 2011 στην Κρήτη και άφησαν άμεσως πολύ θετικές εντυπώσεις με το ντεμπούτο τους “The End is Written”. Τρία χρόνια αργότερα επέστρεψαν με το δεύτερο άλμπουμ “Visions & Creatures of Imagination”, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Το τρομερό νέο άλμπουμ τους “Unorthodox” έχει κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση παγκοσμίως και τους έχει κατατάξει σε σημαντική θέση στη λίστα των πιο αξιόλογων Doom Metal σχημάτων των ημερών μας! Ας τους υποδεχτούμε λοιπόν όπως τους αξίζει, στην παρθενική τους εμφάνιση στο Ρέθυμνο!

SCARFLOOD: Η νεοσύστατη και οργισμένη Heavy Rock / Alternative Metal τετράδα των Scarflood από το Ρέθυμνο (με τον vocalist των Obzerv / 1000Dead στη σύνθεσή της), θα πάρει πρώτη τη σκυτάλη για το Σάββατο 02 Σεπτέμβρη. Οι Scarflood θα μας παρουσιάσουν κομμάτια από το επερχόμενό τους full length, συμπεριλαμβανομένου και του ολοκαίνουριου φοβερού single “The Wrongdoer”.

Πεμπτη 31 Αυγούστου 2023 (Warm-up day – FREE ADMISSION):

GEMMA + PLANETNONE + THE MOTIFF + AXEON

Zέσταμα την Πέμπτη 31 Αυγούστου με πολύ ξεχωριστές τοπικές μπάντες! Οι AXEON από το Ηράκλειο θα μας πάρουν απ’το το σβέρκο από νωρίς με αγνό Heavy Metal και ακολουθούν οι συντοπίτες τους THE MOTIFF με υπέροχα τεχνικό και μελωδικό Alternative Rock. Οι PLANETNONE από τα Χανιά έρχονται αμέσως μετά να τρίξουν τα τείχη του Κάστρου με δυνατό Stoner/Doom. Headliners της βραδιάς οι δικοί μας Ρεθυμνιώτες GEMMA, οι οποίοι δεν χρειάζονται συστάσεις μιας και έχουν αλώσει εδώ και καιρό όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις παντού. Το καθηλωτικό τους Εlectronic/Post Rock/Folk μίγμα θα απογειώσει την πρώτη μέρα του φεστιβάλ και θα αποτελέσει προπομπό για τις δυο μεγαλειώδες μέρες που ακολουθούν.

Η εισοδος την Πέμπτη 31 Αυγούστου θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 

www.rethymnorocks.gr

ΡΕΘΥΜΝΟ: Chaplin’s / Unique Tattoo / Toxico / Καντίνα Φορτέτζας
ΧΑΝΙΑ: Barfly / Avalon
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Dark Tales
ΑΘΗΝΑ: Nathan’s Saloon / No Remorse Records / Eat Metal Records

Όλα τα εισιτήρια προπώλησης ανταλλάσσονται με hard copy εισιτήρια στην είσοδο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Σεπ 2023
Ώρα:
19:30 - 23:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Λόφος Φορτέτζα
Fortezza Ρέθυμνο
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Greece