Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Η τέχνη του ρυθμού και ο Haig Yazdjian»: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη κατά των εξαρτήσεων

18 Ιουνίου στις 20:30 - 22:30

Δωρεάν

Μ’ έναν ιδιαίτερο καλεσμένο, τον Haig Yazdjian, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Εργαστήρι Θεάτρου Κινηματογράφου και Μουσικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, συμπράττουν σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για την κατάχρηση των εξαρτήσεων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μια σύντομη εισήγηση από την ψυχολόγο κα Νίκη Μπογά πριν ο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης με το ούτι του και οι πολλοί συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση – Μουσική στην κοινότητα», αναλάβουν τα ηνία της βραδιάς.

Ο Γιάννης Παπατζανής, η Ανθή Φουρκή, Μπλαζάκη Ελευθερία, Χάρης Μπάκας, Μαρία Κεφαλουδάκη και Ζωή Μαλακασιώτη, εισηγητές του προγράμματος, θα συντονίσουν την πολυπληθή ομάδα κρουστών.

Η εκδήλωση που αποτελεί μια από τις επιλογές της συνεργασίας της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννας Ελευθεριάδου – Γκίκα και του Αν. Καθηγητή θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μανόλη Σειραγάκη, θα γίνει στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Ρεθύμνου, με ώρα έναρξης 8.30 το βράδυ.

Χώρος Διεξαγωγής

Παλαιοντολογικό Μουσείο Ρεθύμνου
Μαρκέλλου & Σαθά
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2831023083