Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης παρουσιάζει την κωμωδία «Η Παπατζού»

8 Αυγ 2020 στις 21:00

2€

Η Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης παρουσιάζει την κωμωδία «Η Παπατζού» στο ανοιχτό θέατρο Αγίας Γαλήνης «Δαίδαλος & Ίκαρος», στις 25 & 26 Ιουλίου και 8 & 9 Αυγούστου.

Έναρξη 21.00.
Είσοδος 2€.

Τηρώντας τις κυβερνητικές οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους και σύμφωνα με την Α.Π.: ΥΠΠΟΑ/ΓΓΓΣΠ/312359/1536/23/6/2020 ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΩΝ, ΘΕΑΜΑΤΩΝ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ”,
σας ενημερώνουμε ότι:

1) Απαιτείται η κράτηση θέσεων λόγω του περιορισμένου αριθμού θεατών ανά παράσταση. Κρατήσεις θέσεων γίνονται είτε τηλεφωνικά στο 6993403099 είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης στο Facebook και στο Messenger.
2) Κρίνεται απαραίτητο η προσέλευση του κοινού να πραγματοποιηθεί μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης προς αποφυγή συνωστισμού.
3) Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις 1,5 μέτρου και είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή. Η χρήση μάσκας συστήνεται και κατά τη διάρκεια της παράστασης.
4) Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα.
Σε αυτή την ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αξία του πολιτισμού με προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας και τήρηση των ισχυόντων διατάξεων.

Κλείστε έγκαιρα θέση!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Αυγ 2020
Ώρα:
21:00
Κόστος:
2€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης

Χώρος Διεξαγωγής

Αγία Γαλήνη
Αγία Γαλήνη
Αγία Γαλήν, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google