Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημέρες Ρεθύμνου 2023: Vassilikos, The Grand Duet

18 Οκτ 2023 στις 21:00

Δωρεάν

Ημέρες Ρεθύμνου 2023
Vassilikos, The Grand Duet

Το νέο του project The Grand Duet, είναι μια ιδέα που γεννήθηκε πριν την καραντίνα και υλοποιήθηκε μετά από αυτή, με όλη την ενέργεια και το πάθος που ακολουθεί τον καιρό της απομόνωσης.

O Γιώργος Τριανταφύλλου – το δεύτερο μέλος του Grand Duet – είναι το απόλυτο ταίριασμα σε αυτό το μουσικό σχήμα, ενώ ο υπολογιστής συμπληρώνει σε backing track έναν ήχο γεμάτο, που δημιουργεί την εμπειρία της ολοκληρωμένης μπάντας. Πρόκειται για ένα «διαφορετικό live», πολύ δυναμικό. Ο ήχος που θα μας χαρίσει είναι τόσο γεμάτος και ατμοσφαιρικός, που σου δημιουργείται η αίσθηση μιας κανονικής ορχήστρας.

Το set list περιλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια των Raining Pleasure έτσι όπως τα θυμόμαστε, αλλά και κάποια με αλλαγμένο ήχο σε μια σύγχρονη εκτέλεσή τους. Ακολουθούν οι διασκευές σε εμβληματικά τραγούδια από το album Vintage (2009), κάποιες σε studio εκτελέσεις και κάποιες σε μια διαφορετική εκδοχή τους – το You are my destiny και I who have nothing γεμίζουν με τον ήχο τους τον αέρα – ενώ φυσικά δε λείπουν οι αναφορές στο Sunday Cloudy Sunday (2013) με διασκευές του Βασίλη Τσιτσάνη που φέρνουν τον δικό τους ανατρεπτικό χαρακτήρα στο live.

Το Amazing Grey, που κυκλοφόρησε το 2019, έχει τη δική του θέση στις εμφανίσεις του Vassilikos «The Grand Duet» δημιουργώντας μια pop ατμόσφαιρα με σκοτεινά υποστρώματα και στίχους που θέλεις να τραγουδάς.

Vassilikos: Τραγούδι, κιθάρες, μπάσο, πλήκτρα Γιώργος Τριανταφύλλου: Κιθάρες, μπάσο, πλήκτρα, δεύτερα φωνητικά.

Τετάρτη 18/10/2023 – Στο Ωδείο Ρεθύμνου (Τζαμί Νεραντζέ)
Έναρξη 21.00

Είσοδος Ελεύθερη

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Οκτ 2023
Ώρα:
21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Ωδείο Ρεθύμνου
Βερνάδου 2
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα