Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα από την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

25 Ιανουαρίου στις 10:00 - 20:00

Η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου ανακοινώνει την διοργάνωση της 1ης επιστημονικής Ημερίδας Μετάβασης με τίτλο: «Ο Δρόμος της Ενηλικίωσης: Προαγωγή Υγείας και Χρόνια Νοσήματα».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 25/1/2020 στο Σπίτι του Πολιτισμού, από 10:00 έως 20:00, με δωρεάν εγγραφή για τους επαγγελματίες υγείας και ελεύθερη παρακολούθηση για το κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 συνεδρίες με θέματα Πρόληψης, Νοσημάτων αναπνευστικού, Ενδοκρινολογίας, Αιματολογίας-Ογκολογίας και Νευρολογίας. Στους ομιλητές και στα προεδρεία συμμετέχουν καταξιωμένοι ιατροί παιδιών και ενηλίκων, διαφόρων ειδικοτήτων, πανεπιστημιακοί, ιατροί ΕΣΥ και ιδιώτες από Ρέθυμνο, Χανιά και Ηράκλειο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Στόχος είναι να συζητήσουμε μαζί, παιδίατροι και ιατροί ενηλίκων κάθε ειδικότητας, θέματα που αφορούν στην ομαλή μετάβαση από την παιδική και ενήλικο ζωή. Η αφορμή να διαμορφώσουμε πρωτόκολλα «παράδοσης», που θα εξασφαλίζουν την άρρηκτη συνέχεια ιατρικής φροντίδας, τόσο στην πρόληψη όσο και στα χρόνια νοσήματα.

Στην οργάνωση της ημερίδας είχαμε την ένθερμη υποστήριξη του Νοσοκομείου, του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου. Ελπίζουμε, με την συμμετοχή των συναδέλφων και των Ρεθεμνιωτών να έχουμε μια εποικοδομητική συνάντηση, που θα είναι μόνο η αρχή”.

Χώρος Διεξαγωγής

Σπίτι του Πολιτισμού
Βερνάδου 12
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2831040150