Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λαμπαδηδρομία και μουσική εκδήλωση για την ΕΙΡΗΝΗ από το Δίκτυο Εθελοντών «ΡΕΘελοντώ»

10 Απρ 2022 στις 19:00 - 21:30

Λαμπαδηδρομία και μουσική εκδήλωση για την ΕΙΡΗΝΗ διοργανώνει το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Ρεθύμνου «ΡΕΘελοντώ»

«Καθώς όλος ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένος τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον πόνο και τη θλίψη που προκαλεί, με πρωτοβουλία του, το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Ρεθύμνης, ΡΕΘελοντώ, έχει ξεκινήσει την πραγματοποίηση δράσεων για την ΕΙΡΗΝΗ, στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα κατά των πολέμων και υπέρ του σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια.

Η κεντρική εκδήλωση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, με μια λαμπαδηδρομία στους δρόμους της πόλης μας, με αφετηρία τον Άγνωστο Στρατιώτη στις 19:00, και με τις ακόλουθες διαδρομές:

Διαδρομή 1: Ελ. Βενιζέλου-Ιουλίας Πετυχάκη-Παλαιολόγου-Αραμπατζόγλου-Νικ. Φωκά-Βερνάρδου- Πλατεία Μικρασιατών

Διαδρομή 2: Αρκαδίου-Τσουδερών-Τσαγκρή-Τομπάζη-Μανουσάκη-Κουντουριώτη-4 Μάρτυρες-Εθνικής Αντιστάσεως-Πλατεία Μικρασιατών

Διαδρομή 3: Χορτάτζη-Μουσικό Σχολείο-Αντ/ρχου Βασιλάκη-Μοάτσου-Δημητρακάκη-4 Μάρτυρες-Εθν. Αντιστάσεως-Μικρασιατών

Η ποδηλατική διαδρομή είναι η ακόλουθη: Σοφοκλή Βενιζέλου-Πανεπιστημίου-Μάρκου Πορτάλιου-Πλατεία Αγίου Γεωργίου-Κουντουριώτη-Ηγ. Γαβριήλ-Σταμαθιουδάκη-Κεφαλογιάννηδων-Ελ. Βενιζέλου-Πλατεία Αγνώστου-Αρκαδίου-Πλατεία Τίτου Πετυχάκη-Πλατεία Μικρασιατών

Το Τμήμα Πατινιών (Inline Skating) του ΟΚΑ Πρέβελη θα βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο (Ελ. Βενιζέλου).

Η λαμπαδηδρομία θα τερματίσει στην Πλατεία Μικρασιατών στις 20:00, όπου θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί για την ΕΙΡΗΝΗ, μαντινάδες, χορός από το συγκρότημα Χοροκρήτες και μουσική εκδήλωση για την ΕΙΡΗΝΗ από τη Δημοτική Φιλαρμονική, τη Δημοτική Χορωδία και το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου. Η βραδιά θα κλείσει με την, επιμελημένη από την κα Εύα Λαδιά, οπτικοακουστική προβολή του έργου του Ρεθυμνιώτη μουσικοσυνθέτη Μπάμπη Πραματευτάκη, Για σένα Ειρήνη.

Σας καλούμε όλες και όλους να δώσετε με την παρουσία σας δύναμη στο μήνυμα των εθελοντών και όλων των πολιτών του τόπου μας για την επικράτηση της ΕΙΡΗΝΗΣ παντού στον κόσμο».

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Απρ 2022
Ώρα:
19:00 - 21:30
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Μικρασιατών
Πλατεία Μικρασιατών
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google