Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Μάκης Μακρής και ο Γιάννης Τρυφωνόπουλος σε κοινή παρουσίαση από τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου

13 Απριλίου στις 19:00 - 20:00

Δωρεάν

Ο Μάκης Μακρής και ο Γιάννης Τρυφωνόπουλος σε κοινή παρουσίαση από τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου.

Πρώτη φορά θα έχουμε μια παρουσίαση με δύο φωτογράφους οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν το έργο τους και θα μιλήσουμε για αυτό, το Σάββατο 13-4-2024 στις 19:00.

To βιογραφικό του Μάκη Μακρή:

Ο Μάκης Μακρής είναι φωτογράφος με έδρα την Καβάλα.
Σπούδασε «Ιστορικός Πολιτισμού» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο καθώς και «Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων» σε ιδιωτικό ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη.
Είναι συνιδρυτής της πλατφόρμας Embryo Creative Agency. Τον Δεκέμβριο του 2020 η δουλειά του επιλέχθηκε για να λάβει μέρος στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας Photographic Exploration Project PEP «NEW TALENTS 2020» στο Βερολίνο.

Το 2022 το έργο του επιλέχθηκε ως ένας από τους νικητές του Βραβείου Έκθεσης του Passepartout Photo Prize 4th Editions, που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη.
Έχει λάβει μέρος σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και τα φωτογραφικά του έργα έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς όσο και σε ελληνικές διαδικτυακές πλατφόρμες και περιοδικά.

Τον Νοέμβριο του 2019 πραγματοποιήθηκε η προσωπική του έκθεση φωτογραφίας στην γκαλερί SPACE PLACE στο Nizhny Tagil της Ρωσίας.
https://www.makismakris.com/

To βιογραφικό του Γιάννη Τρυφωνόπουλου:Ο Γιάννης Τρυφωνόπουλος (γ.1986) είναι εικαστικός φωτογράφος με έδρα την Ορεστιάδα. Σπούδασε Πληροφορική, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πολιτισμική Πληροφορική και Επικοινωνία με ειδίκευση στη Μουσειολογία. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη Φωτογραφία, καθώς και εργαστήρια ανάπτυξης προσωπικού έργου. Είναι μέλος της επιμελητικής ομάδας του διαδικτυακού περιοδικού σύγχρονης φωτογραφίας “Phases” και συνιδρυτής του δημιουργικού γραφείου-πλατφόρμας “Embryo”.
https://www.johntrifonopoulos.com/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Απριλίου
Ώρα:
19:00 - 20:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου
Phone
6945582549

Χώρος Διεξαγωγής

Οδός Τσαγρή
Τσαγρή 1
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google