Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Ο Ταξιδιώτης του Ονείρου»: Μουσικό αφιέρωμα στο Γιώργο Χατζηνάσιο

17 Ιουνίου στις 20:45

Εκδήλωση – αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο από το Μουσικό Καρπό σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και με τη στήριξη της Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Συμμετέχει η Χορωδία του Μουσικού Καρπού.

Συμμετέχουν:

  • Ακορντεόν Σπύρος Ξενιτόπουλος
  • Τρομπέτα Ιωάννα Χριστοδουλάκη

Διεύθυνση: Αντώνης Μαυράκης
Αφήγηση Κειμένων: Νίκος Δερεδάκης

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» με ώρα έναρξης 20:45 και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Αντώνης Μαυράκης σημειώνει:

«Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είναι ένας αξιιόλογος μουσικοσυνθέτης που έχει συνεισφέρει σημαντικά έργα στην ελληνική μουσική. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, που αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του στην καρδιά μας με τις μελωδίες του. Τα έργα του Γιώργου Χατζηνάσιου είναι ποικίλα και πολυδιάστατα

Η χορωδία του Μουσικού Καρπού θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό μέσο για να αναδειχθούν οι μελωδίες του, στα τραγούδια που έχουμε επιλέξει.

Η πρωτοτυπία της συγκεκριμένης μουσικής εκδήλωσης άπτεται στο ότι η χορωδία του Μουσικού Καρπού θα είναι μικτή, παιδική και ενηλίκων. Για άλλη μια φορά οι μικροί χορωδοί θα πλαισιώνονται από κάποιους γονείς, συνύπαρξη που αποδεικνύει ότι μικροί και μεγάλοι, μπορούν να εναρμονιστούν μελωδικά με αρκετή επιτυχία.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού στο φιλόμουσο κοινό της πόλης να ανακαλύψει ή να αναθυμηθεί το έργο του Γιώργου Χατζηνάσιου και να απολαύσει νοσταλγικές μελωδίες με τις ερμηνείες των χορωδών του Μουσικού Καρπού.
Είμαστε σίγουροι ότι, θα είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, καθώς θα αναπολήσουμε όλοι μας το παρελθόν και θα ¨ανοίξουμε το σεντούκι των αναμνήσεων μας¨ στα χρόνια της εφηβείας».

Διοργάνωση Μουσικός Καρπός
Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης
Με τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Χώρος Διεξαγωγής

«Θεομήτωρ» Κέντρο Κοινωνικής και Πολιτιστικής Διακονίας
Ψυχουντάκη Παντ.
Rethymno, Ρεθύμνου 741 32 Greece
+ Χάρτης Google