Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Μουσικός Καρπός παρουσιάζει τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου

12 Μαΐ 2019 στις 20:30

Δωρεάν

Ο Μουσικός Καρπός θα παρουσιάσει άλλη μία Βραδιά Πολιτισμού στην πόλη του Ρεθύμνου, με μουσικό θέμα: «Σταύρο… Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς».

Οι Μαθητές του Μουσικού Καρπού – όλοι μαζί μια φωνή – δημιουργούν, τραγουδούν, μεταμορφώνονται, εκφράζονται, διασκεδάζουν, ψυχαγωγούν αλλά κυρίως συμβάλλουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο στην παραγωγή ποιοτικού έργου και στην ενίσχυση της μουσικής παιδείας και του πολιτισμού στην πόλη μας.

Η Χορωδία του Μουσικού Καρπού και οι συμμετέχοντες μουσικοί θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια του αγαπημένου Μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου.

Την Χορωδία του Μουσικού Καρπού θα συνοδεύει Κουϊντέτο Χάλκινων Πνευστών Οργάνων που αποτελείται: Τρομπέτα: Γιάννης Καραμπέτσος – Διονύσης Αγαλιανός – Κόρνο: Αλκιβιάδης Καμινάρης-Τρομπόνι: Μανόλης Σφακιανάκης & Τούμπα: Χαράλαμπος Παλιός. Επίσης θα συμμετέχουν: Φλάουτο: Νίκη Καπετανάκη – Σαξόφωνο Αλτο: Ελεονόρα Άντη & στα Κρουστά: Αντώνης Ζαχαράκης.

Όλες οι διασκευές των τραγουδιών για τη Χορωδία και το Κουϊντέτο έχουν πραγματοποιηθεί από τον Αντώνη Μαυράκη.

Διεύθυνση Χορωδίας – Ορχήστρας: Αντώνης Μαυράκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ωδείου Παντελής Πρεβελάκης (Βερνάρδου 1 – παλιά πόλη) την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα: 20:30 με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Όσοι εκ των θεατών επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης (βρεφικές πάνες, γάλα και κρέμες) στην είσοδο της εκδήλωσης για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης που θα διατεθούν απ’ το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ι.Μ.Ρ.Α.

Η εκδήλωση τελεί υπό τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης & της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Μαΐ 2019
Ώρα:
20:30
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Μουσικός Καρπός

Χώρος Διεξαγωγής

Ωδείο Ρεθύμνου
Βερνάδου 2
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google