Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Οι Δροσουλίτες» από το Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου

11 Σεπ 2019 στις 19:30

Δωρεάν

Το Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό κουκλοθέατρο με μεγάλες κούκλες και την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου, με τίτλο «Οι Δροσουλίτες».

Οι κούκλες και τα σκηνικά είναι μεγάλα και η σκηνή έχει διαστάσεις 5 μέτρα μήκος και 2,20 ύψος. Ο ανθρώπινος παράγοντας εξαφανίζεται και οι θεατές βλέπουν τις κούκλες να κινούνται μαγικά!

Όλες οι κατασκευές είναι χειροποίητες και χρειάζονται μήνες κατασκευής και μελέτης για να τελειοποιηθούν!

Όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας «αν και η συγκεκριμένη τέχνη του κουκλοθέατρου παραπέμπει καμιά φορά στο νου μας σε κάτι “απλοϊκό” και στόχος αυτής είναι μόνο τα μικρά σε ηλικία παιδιά, εμείς προσπαθούμε ως θίασος να αλλάξουμε αυτή τη λογική και να προσεγγίσουμε τις μεγαλύτερες ηλικίες έως και έκτη δημοτικού. Ο τριμελής θίασος μας κουβαλάει στις «πλάτες» του παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Δεκάδες είναι οι παραστάσεις στα νησιά του βορείου Αιγαίου, Αθήνα, Ζάκυνθο, Πάτρα, Λάρισα, Γιάννενα, Κέρκυρα, Σποράδες Κρήτη, Γερμανία, Ελβετία Σουηδία και αλλού. Στόχος μας είναι η διάδοση της τέχνης του Κουκλοθέατρου με μεράκι, αγάπη και σεβασμό στα παιδιά».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ταλλαία 2019.

Έναρξη 19:30.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Σεπ 2019
Ώρα:
19:30
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

Δήμος Μυλοποτάμου

Χώρος Διεξαγωγής

Ζωνιανά
Ζωνιανά Μυλοποτάμου
Ζωνιανά Μυλοποτάμου, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google