Οι Soma ζωντανά στο Τζεπέτο

Οι Soma, το νέο Αθηναϊκό συγκρότημα του Ξάνθου Παπανικολάου (γνωστού από τους Bazooka), θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στη Xώρα Tου Φωτός» την Κυριακή 3 Μαίου στο Ρέθυμνο, στο Τζεπέτο (Κατεχάκη και Χειμάρρας, κάτω από την Φορτέτζα)
Ωμό και αδάμαστο και ταυτόχρονα ονειρικό και μελωδικό, το «Στη Xώρα Tου Φωτός» καταδεικνύει τη μοναδική τους μίξη των εξωστρεφών, επαναστατικών ήχων της δεκαετίας του ’60 και της πιο εσωτερικής προσέγγισης του post punk και του grunge.
Το ντεμπούτο των Soma κυκλοφορεί από τη Magma Rec.
Αν και πρωτοεμφανιζόμενο συγκρότημα, όλα τα μέλη της μπάντας είναι ενεργοί μουσικοί στο χώρο της ροκ σκηνής. Εκτός από το μουσικό Ξάνθο Παπανικολάου, τραγουδιστή και κιθαρίστα των Soma, ο ντράμερ Θάνος Φραντζής είναι μέλος του Αθηναϊκού συγκροτήματος Tiffany, ο μπασίστας Τίμος Χάρντεν παίζει στους Silhouette και ο κιθαρίστας Ορφέας Δαραμάρας έχει το project XVIV, ενώ ο άνθρωπος της Magma Rec. είναι ο Γιώργος Καρανικόλας των Last Drive.
Bandcamp: https://somamesoma.bandcamp.com/album/sti-chora-tou-fotos
Έναρξη 21:30.
