Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ομιλία με θέμα «Ο ρόλος της οικογένειας στην εξέλιξη των αθλητών»

10 Μάι 2023 στις 18:00 - 19:00

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου (Ο.Α.Ρ) διοργανώνει, την Τετάρτη 10/5/2023 στις 18:00, στο χώρο του κυλικείου του (TENNIS CLUB GALLOU) ομιλία με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας στην εξέλιξη των αθλητών».

Προσκεκλημένη  ομιλήτρια είναι η κ. Λίνα Ψούνη (MSc.MSc,PhD), ψυχολόγος και γυμνάστρια.

Η Λίνα Ψούνη (MSc.MSc,PhD) είναι ψυχολόγος και γυμνάστρια, με διδακτορικό στην αθλητική ψυχολογία και δύο μεταπτυχιακά, στην μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και την διοίκηση πολιτισμικών μονάδων.

Ασχολείται από 9 ετών με τον αθλητισμό, ως αθλήτρια, προπονήτρια, αθλητική ψυχολόγος και διοικητικός.

Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική Ομάδα Νέων γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Από το 2009 διατηρεί την ιστοσελίδα http://www.psychinfo.gr με άρθρα ψυχολογίας και παράλληλα πραγματοποιεί ομιλίες και σεμινάρια για την αθλητική ψυχολογία, την συναισθηματική νοημοσύνη τη διαχείριση βάρους, εικόνα του σώματος κ.α. Επίσης, έχει μεγάλη εμπειρία στην αθλητική προετοιμασία ομάδων και αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Είναι προϊσταμένη στο Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων και ιδρυτικό μέλος και μάνατζερ του συλλόγου ΑΠΣ Άνεμος Χανίων. Αγωνιστικά και προπονητικά έχει ασχοληθεί με διάφορα αθλήματα (Κολύμβηση, Τριαθλο, Βόλεϊ & beach-volley, Μπαντμιντον & Ιστιοπλοΐα) όπως και ερασιτεχνικά (wind-surf, tennis, sup, beach-tennis).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Μάι 2023
Ώρα:
18:00 - 19:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

TENNIS CLUB GALLOU
Tennis Club - Gallou
Γάλλος, Ρεθύμνου Greece
+ Χάρτης Google