Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«ΠαίΖΩ» μια μέρα στο Γεράνι …όπως παλιά!

7 Αυγούστου στις 11:00 - 23:30

Δωρεάν

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοΐού, η διοργάνωση που προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους επιστρέφει στο Γεράνι και καλεί σε παιχνίδια…όπως παλιά τους λιλιπούτειους φίλους!

Οι μέρες πλησιάζουν και όλα πλέον είναι έτοιμα για την μεγάλη ημέρα προσφέροντας την δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν σε μια ημέρα που θα έχει πλούσιο πρόγραμμα, δημιουργικές δράσεις και πολλές εκπλήξεις!

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Γερανίου “Το Καμάρι” διοργανώνει την Κυριακή 7 Αυγούστου μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα διαρκέσει από τις 11 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα με τίτλο «ΠαίΖΩ» μια μέρα στο Γεράνι …όπως παλιά! Στόχος των διοργανωτών είναι μέσα από τις ποικίλες δράσεις να αναβιώσουν μια μέρα στο χωριό όπως ήταν παλαιότερα, χωρίς οχήματα τότε που τα παιδιά έπαιζαν ελεύθερα στους δρόμους, που οι παρέες μαζεύονταν σε κάθε σημείο του χωριού, μεταφέροντας στους νεότερους την ατμόσφαιρα και τον “παλμό” μιας άλλης εποχής.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, τέτοιες δράσεις, αποτελούν μια πλούσια παρακαταθήκη αλλά και μια «αφετηρία» έτσι ώστε τα παιχνίδια και η ατμόσφαιρα του χωριού να περνούν από γενιά σε γενιά.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο κεντρικός δρόμος του Γερανίου -από την πλατεία του Χριστού ως τον Πύργο- θα πλημμυρίσει με χαρούμενες παιδικές φωνές και θα προσφέρεται για παιχνίδια ..όπως παλιά και ένα πλούσιο πρόγραμμα με παζάρι, ζωγραφική, δημιουργική απασχόληση, μουσική, μαγειρική, καντάδες, κατασκευές, επιδαπέδια παιχνίδια και όχι μόνο, παρέες αλλά και ξεχωριστές λιχουδιές και κεράσματα.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Αυγούστου
Ώρα:
11:00 - 23:30
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Πολιτιστικός Σύλλογος Γερανίου

Χώρος Διεξαγωγής

Γεράνι
Γεράνι Ρεθύμνου
Γεράνι Ρεθύμνου, Ρεθύμνου Ελλάδα
+ Χάρτης Google