Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση του βιβλίου «ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ» της Δήμητρας Μαραγκουδάκη

2 Οκτ 2022 στις 18:30 - 20:30

Δωρεάν

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς, με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, παρουσιάζουν το βιβλίο της Δήμητρας Μαραγκουδάκη, με τίτλο «ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ», ένα βιβλίο-παιδαγωγικό «εργαλείο» μοναδικό στο είδος του, που έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό στον τομέα των εκπαιδευτικών βιβλίων και εκδόσεων.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 6:30 το απόγευμα, στο καφέ Le Jardin, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Θα μιλήσουν για το βιβλίο:

  • Μαρία Πετράκη, ειδική παιδαγωγός Msc Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, ΚΕΔΑΣΥ Ρεθύμνου
  • Ζωή Δαμοπούλου, ειδική παιδαγωγός, συγγραφέας &
  • η συγγραφέας του βιβλίου Δήμητρα Μαραγκουδάκη

Χαιρετίζει ο Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς

Αφήγηση: Άννα Βερυκάκη, νηπιαγωγός
Τραγούδι: Γεράσιμος Βερυκάκης, φιλόλογος, μουσικός

Η Δήμητρα Μαραγκουδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου επιθυμώντας να ασχοληθεί με την ειδική εκπαίδευση πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή (2014) και λίγα χρόνια αργότερα στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (2018). Μέσα σ’ αυτό το διάστημα έμαθε τη γραφή Braille, εμβάθυνε με σεμινάρια στον τομέα της ειδικής αγωγής και εξειδικεύτηκε στην art therapy. Αγαπά πολύ τη ζωγραφική με την οποία ασχολείται από παιδί και δε χάνει ευκαιρία να εμπλέξει την τέχνη με το εκπαιδευτικό έργο. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ειδική παιδαγωγός τόσο στην ιδιωτική όσο και στη δημόσια εκπαίδευση και δραστηριοποιείται εθελοντικά στον Σύλλογο Asperger Χανίων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Οκτ 2022
Ώρα:
18:30 - 20:30
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου
Ηγουμένου Γαβριήλ
ΡΕΘΥΜΝΟ, Ρεθύμνης 74132 Greece
+ Χάρτης Google