Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος: Πολιορκημένη Θάλασσα» στο AQUILA Porto Rethymno

12 Αυγ 2023 στις 20:30 - 21:30

Δωρεάν

Το Σάββατο 12 Αυγούστου, στις 20:00 στο deck του ξενοδοχείου AQUILA Porto Rethymno (πάνω από το Ανατολίτικο Καφέ) θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος: Πολιορκημένη Θάλασσα».

Είναι μία ανοικτή εκδήλωση που παρουσιάζει ο σύλλογος προστασίας της θαλάσσιας χελώνας στην Ελλάδα Αρχέλων.

Το ντοκιμαντέρ Mediterranean – Life under Siege είναι αφιερωμένο σε μια από τις πλουσιότερες θάλασσες του κόσμου και έχει στόχο να ενημερώσει για τους κινδύνους που την απειλούν, προτείνοντας λύσεις διατήρησης του πλούτου της.

Επίσης, παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά είδη ζώων, πτηνών και θηλαστικών που ζουν στην θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου, όπως για παράδειγμα την σπερματοφάλαινα, τη μεσογειακή φώκια Μονάχους μονάχους, τη θαλάσσια χελώνα Καρέτα καρέτα, μια οικογένεια πελαργών, την ιστορία ενός θαλάσσιου αετού ή μιας νησιωτικής γάτας. Τα γυρίσματα διήρκησαν δύο χρόνια και πραγματοποιήθηκαν σε 12 διαφορετικές χώρες με τη συμμετοχή 50 επιστημόνων από όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα εμβληματικό ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζει ολοζώντανα και σε πρωτοφανή κλίμακα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Μεσόγειος, ο επίγειος αυτός παράδεισος που βρίσκεται υπό απειλή.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Αυγ 2023
Ώρα:
20:30 - 21:30
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Αρχέλων

Χώρος Διεξαγωγής

Aquila Porto Ρέθυμνο
Rethimno, Ρεθύμνου 74100 Greece + Χάρτης Google
Phone
2831050432