Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Ώρα λευτεριάς» στην Καλή Συκιά

28 Ιούλ 2021 στις 20:00 - 22:00

Δωρεάν

Το 1821 αποτελεί το σημαντικότερο σταθμό στην σύγχρονη Νεοελληνική ιστορία γιατί βάζει τέλος σε μια μακραίωνη τυραννία και γίνεται η αφετηρία για την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την σύσταση του Νεοελληνικού κράτους. Η Επανάσταση του 21 υπήρξε ο αγώνας του λαού για την απελευθέρωση του και αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα και ιστορική δικαίωση αλλά εξακολουθεί να είναι και ένα ζητούμενο και αποστολή ενός λαού που βαδίζει με συνέπεια την ιστορική του πορεία.

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου με αφορμή την Επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης και τη μεγάλη συμβολή των Αγιοβασιλιωτων, θα πραγματοποιήσει φέτος σημαντικές εκδηλώσεις αλλά και δράσεις που θα αναδείξουν τα ιστορικά γεγονότα του τόπου μας και θα ενισχύσουν στους σύγχρονους καιρούς μας την πλούσια πολιτιστική μας ταυτότητα.

Στο πρόγραμμα αυτό συμπεριλαμβάνονται και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που καλύπτουν το συνολικό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου λαμβάνοντας και τηρώντας τα μέτρα που επιβάλουν τα πρωτόκολλα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Τετάρτη 28 Ιουλίου – Καλή Συκιά

Προβολή ντοκιμαντέρ «Ώρα λευτεριάς» της δημοσιογράφου Εύας Λαδιά στην αίθουσα του συλλόγου, ώρα 20:00.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Ιούλ 2021
Ώρα:
20:00 - 22:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Δήμος Αγίου Βασιλείου

Χώρος Διεξαγωγής

Καλή Συκιά
Καλή Συκιά
Καλή Συκιά, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google