Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συναυλία αλληλεγγύης …για τον Γιώργο μας!

30 Απρ 2023 στις 13:00 - 17:00

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου και το Βιωματικό, Μουσικοχορευτικό & Παιδαγωγικό Εργαστήρι Ρεθύμνης «ΠΥΡΡΙΧΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ», διοργανώνουν Συναυλία Αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας, Σπετσωτάκη Γεώργιο, θύμα τροχαίου ατυχήματος, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 13.00 στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι να στηρίξουμε οικονομικά τον Γιώργο και την οικογένειά του στα αυξημένα έξοδα αποκατάστασης της υγείας του. Απώτερος όμως στόχος μας είναι να περάσουμε σε μικρούς και μεγάλους το μήνυμα πως οφείλουμε να οδηγούμε με ασφάλεια, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να είμαστε προστατευμένοι και ασφαλείς τόσο εμείς όσο και οι γύρω μας. Έχοντας ως σύνθημα “Δεν πίνω όταν οδηγώ και δεν οδηγώ όταν πίνω”, προσπαθούμε από την πλευρά μας να σταματήσουμε την μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, η οποία πλήττει δυστυχώς το νησί μας.

Θα ήταν λοιπόν, μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στη Συναυλία Αλληλεγγύης, προσφέροντας την βοήθεια σας για τον συνάνθρωπό μας, αλλά και ενισχύοντας την προσπάθεια μας κατά των τροχαίων ατυχημάτων.

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου
Ηγουμένου Γαβριήλ
ΡΕΘΥΜΝΟ, Ρεθύμνης 74132 Greece
+ Χάρτης Google