Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συναυλία των Yasamin Shahhosseini και Ross Daly στο Χαρουπόμυλο, στο Πάνορμο

3 Ιούλ 2022 στις 21:00 - 23:00

10€

Η Πολιτιστική Εταιρεία Πανόρμου ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ σας προσκαλεί στη συναυλία των Yasamin Shahhosseini και Ross Daly στο Χαρουπόμυλο, στο Πάνορμο.

Οι δυο μουσικοί που συμμετέχουν σε αυτή τη συναυλία, η Yasamin Shahhosseini και ο Ross Daly, αν και προέρχονται από εντελώς διαφορετικές αφετηρίες, μοιράζονται μια κοινή αγάπη για τις τροπικές μουσικές παραδόσεις του κόσμου καθώς και μια ανάγκη να προσεγγίσουν αυτές τις παραδόσεις με ένα τρόπο δημιουργικό που σέβεται ωστόσο απόλυτα την αυθεντικότητα και την ακεραιότητα τους.

Ο στόχος τους σε αυτή τη συναυλία είναι, μέσω εκτεταμένων αυτοσχεδιασμών, να ανιχνεύσουν τα κοινά στοιχεία και τα σημεία συνάντησης μεταξύ αυτών των διαχρονικών παραδόσεων που έχουν μελετήσει εδώ και πολλά χρόνια και των δικών τους συνθέσεων που αντλούν εμπνεύσεις και υλικό από τις ίδιες αυτές πηγές. Η μουσική που παίζουν έχει αναφορές σε πολλά σημεία προέλευσης αλλά δεν ανήκει αποκλειστικά σε κάποιο από αυτά.

Αντιθέτως προτιμάει να περιπλανιέται ελεύθερα στο ευρύτερο «τροπικό» χώρο προσεγγίζοντας τα κοινά σημεία που ενώνουν τον κόσμο του Μακάμ με αυτό του Ιρανικού Ραντίφ καθώς είναι αυτοί οι χώροι που αποτελούν το επίκεντρο των σπουδών και της ενασχόλησης των δυο καλλιτεχνών αυτών.

ΧΑΡΟΥΠΟΜΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΡΜΟ, 03.07.2022, 09.00 μμ.
Είσοδος, 10 euro.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Ιούλ 2022
Ώρα:
21:00 - 23:00
Κόστος:
10€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Πολιτιστική Εταιρία Πανόρμου Επιμενίδης
Τηλέφωνο:
6974920998
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Χαρουπόμυλος
Πάνορμο, Ρεθύμνου Ελλάδα + Χάρτης Google